free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μακριά από τη νίκη ΓΣ Αργυρούπολης και Πετράλωνα

Αν και έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς παρ’ όλα αυτά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
Ήταν ένα ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τις ευκαιρίες τους για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.
Μοιραία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με το ΓΣ Αργυρούπολης να κατακτά το δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα και τα Πετράλωνα να φτάνουν στον πρώτο τους πόντο.
Καλή η διαιτησία του Παναγιωτάρα, που όμως ελέγχεται στη φάση του 75’, όπου και οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι (η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου. Δε φαίνεται να ήταν ακούσιο, οπότε πρέπει να έκανε λάθος που δεν σφύριξε την… εσχάτη των ποινών).
Βοηθοί του ήταν οι Γουρέλης και Αθανασίου (πολύ καλοί και οι δύο).
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Χιόνης (69’ Σταθακόπουλος), Σαμπάνης, Γεωργακάς, Κακούτης, Αργύρης (69’ Παπαθανασίου), Μαργαρίτης (81’ Ντάλταρης), Υφαντής, Γιαννίκος, Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης.
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Βλασταράκης, Μιχαηλίδης, Σπανός, Ψιλόπουλος (79’ Καρακάσης), Τσολάκος (33’ λ.τρ. Μουρίκης), Κλαυδιανός, Μπαζιώτης, Χανιώτης, Δρόσος (69’ Κελεσβίλι), Βασιλείου (57’ Λογοθέτης).

Related posts

Δόξα Βύρωνος-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 0-1

Abola Team 3

Μικρασιατικός: Τα «κλειδιά» και τη νέα σεζόν, η 13η, στον Κώστα Σταμπουλίδη

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Την Τετάρτη (13/4) ο τελικός του Κυπέλλου στη Ριζούπολη

Abola Team