free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλυπητήρια για τον Νίκο Τριγλιανό

Σοκαρισμένοι όλοι στον αθλητικό χώρο του ποδοσφαίρου και μη, έπειτα απο τη γνωστοποίηση του άτυχου φιλάθλου  που έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό με άλλο φίλαθλο που βρισκόταν μαζί του στις εξέδρες..
Πρόκειται για τον Νίκο Τριγλιανό, γνωστός φίλος του ΑΡΗ, κάτοικος Καλαμαριάς και φίλαθλος του Απόλλων Πόντου.
Ο αγώνας ήταν μεταξύ Απόλλων Πόντου και Χανίων την Κυριακή 29/9/2019 , οπου το αγωνιστικό κομμάτι και η ήττα του Απόλλωνα Πόντου, πέρασε σε δεύτερη μοίρα..
Στο διαδίκτυο υπάρχει το βίντεο από τον διαπλικτισμό του 70χρονου με φίλαθλο της εξέδρας ο οποίος τον σπρώχνει στις σκάλες, καθώς πήγαινε να αποχωρήσει.. Ο φίλαθλος-δράστης με τον οποίο είχε την ένταση,  κρατείται από την ασφάλεια.
Άπαντες στέλνουν τα βαθύτατα συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του Νίκου Τριγλιανού από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναφέρουμε μερικά από αυτά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα:
«Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του και τα θερμά συλλυπητήριά του για τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Τριγλιανού, ο οποίος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου μας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.
Καλό παράδεισο να έχεις πολυαγαπημένε μας κυρ Νίκο, θα σε θυμόμαστε για πάντα…».
Ανακοίνωση ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:
«Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, αισθάνονται συγκλονισμένοι και βαριά λυπημένοι για τον άδικο χαμό του φιλάθλου, ο οποίος μπορεί να μην είχε γενεσιουργό αιτία το ποδόσφαιρο, αλλά διαδραματίστηκε στις εξέδρες του γηπέδου μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος για την απώλειά του».
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:
“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Τριγλιανού, στην οικογένεια και τους οικείους του. Η απώλεια ανθρώπινης ζωής στη διάρκεια αθλητικής συνάντησης προκαλεί απέραντη θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”
Super League 2-Football League:
«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου, Νίκου Τριγλιανού, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς».
Το Abola.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς του Νίκου Τριγλιανού και εύχεται να μην επαναληφθεί στο μέλλον ανάλογο περιστατικό.

Related posts

Τζον Φαν΄τ Σιπ: “Αυτή είναι η Εθνική ομάδα! Πρέπει να προσαρμόζεσαι αναλόγως των συνθηκών!”

Abola Newsroom

Καθησυχαστική η ΠΑΕ Χανιά σχετικά με την συμμετοχή της

Abola Team 3

Θέλει Καρασό ο Ολυμπιακός

Abola Team 3