free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φέτος πάνε ψηλά οι Τράχωνες!

Αλλαγμένη προς το καλύτερο δείχνει η ομάδα του Αλίμου που πέτυχε μία ακόμη νίκη.
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη παρόλα αυτά οι Τράχωνες δείχνουν δυνατοί από το ξεκίνημα και πως έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους την περυσινή κακή σεζόν!
Στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 3-1 και πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο.
Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Βουρλούμης, για να έρθει ο Γιαννόπουλος στο 48’ να κάνει το 0-2. Το 0-3 έγινε από το Δημογιάννη στο 50’. Το μόνο που κατάφερε η Θύελλα ήταν να μειώσει στο 71’ με την κεφαλιά του Κουκοβίνη γράφοντας το τελικό 1-3.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο 2′ ακυρώθηκε γκολ του Νταλάκα για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Ματσούκας, Ανδρέου.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τσιώλης): Ζαγαρέλος, Παπανδρέου (71’ Κωστόπουλος), Νταλάκας, Παπαθανασίου, Στεργιάκος, Νούλας (16’ λ. τρ. Τζελέφας Σ.), Ελευθεριάδης, Κουκοβίνης, Νομικός (54’ Λαναράς), Παπανικολάου (54’ Τζελέφας Π.), Ασημακόπουλος.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (63’ Σανεβιράτνε), Δάρας (46’ Προμπονάς), Ακριτίδης, Παπαντζίμας (54’ Κολοβός), Τσακύρης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (83’ Τζαής), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

Related posts

Πένθος στον Αρίωνα

Abola Team

Επίδειξη ισχύος η Αλσούπολη 4-2 τον Γκυζιακό

Abola Team

Τσιμπάκης: «Δείξαμε τρομερή συγκέντρωση και προσήλωση»

Kώστας Παλαιολόγος