free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άνθισε η Ανθούπολη!

Με καθόλου εύκολο τρόπο, η Ανθούπολη επιβλήθηκε με 3-1 της πεισματάρας Πέρα Κλουμπ και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι από πολύ νωρίς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρις τα γκολ του Μελέτη και Μπίμπιζα, ενώ τα πράγματα φάνηκαν να γίνονται ακόμα πιο απλά όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 37ο λεπτό και την αποβολή του Μαντέλου. Η Πέρα Κλουμπ, αναθάρρησε και μείωσε με τον Σιάσιο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Παρά το αριθμητικό΄μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και θα μπορούσαν να την πετύχουν αν ο Αβραμόπουλος ευστοχούσε στο πέναλτι στο 69′. Ο ίδιος παίκτης, σκόραρε πέντε λεπτά αργότερα, αλλά σε λάθος τέρμα, γράφοντας το τελικό 3-1.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης): Μαρινόπουλος, Κακιώρης, Καλέμης, Φανός, Μπίμπιζας (72′ Ρεζτσόβ), Στρείδης, Παππάς (59′ Τουφεξίδης), Αντωνόπουλος (71′ Αθανασόπουλος), Μελέτης, Μιχαλακέλης, Σωτηρόπουλος (64′ Καρατσίκος).
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ (Στάθης Πανακούλιας): Πιτσινής Σ., Πιτσινής Μ., Πολίτης, Μαντέλος, Αβραμόπουλος, Ρέμε (88′ Μητσάκης), Σαλτογιάννης, Ρίζος (56′ Κυρκασιάδης), Μανσούρ, Σιάσος, Αγκαλίου (70′ Κατερνέλης).

Related posts

Η ΕΠΣΑ για τις αιτήσεις μεταβολών της νέας μεταγραφικής περιόδου

Abola Team 3

Μπατίστα και Ατματζίδης επίσκεψη στον Αίμο Πετρούπολης

Abola Team 3

Στο γκρουπ των πρωτοπόρων ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων (1-0)

Abola Team