free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λουβερδής η μεγάλη επιστροφή στο Καματερό!

Ένας παλιός γνώριμος γυρίζει και πάλι στην ομάδα των δυτικών προαστίων!
Η αναφορά μας γίνεται στον Αντώνη Λουβερδή. Ο ταλαντούχος μέσος ήταν στο Καματερό τη διετία 2016-2018 και η βοήθεια που πρόσφερε τότε ήταν σημαντική. Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και αναμένεται να δώσει λύσεις στο Νίκο Κουνάδη.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των «νερατζούρι» αναφέρει τα εξής:
«Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟ Καματερού καθώς ενέταξε ξανά στις τάξεις του, τον Αντώνη Λουβερδή. Ο ταλαντούχος μέσος ήταν στην ομάδα τη διετία 2016-2018, με καλύτερη χρονιά το 2017-18 που αγωνίστηκε σε 30 αγώνες. Η βοήθεια που πρόσφερε τότε ήταν αρκετά σημαντική. Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 ετών και όπως είπαμε αγωνίζεται με σπουδαίες αξιώσεις στο χώρο του κέντρου.
Το 2018 -19 αγωνίστηκε στην Α’ Αθηνών με τα χρώματα του Ιάσονα, έχοντας στο ενεργητικό του, 27 αγώνες και πολύ καλές παρουσίες στα Αθηναϊκά γήπεδα. Η παρουσία του θα δώσει σημαντική βοήθεια στα πλάνα του Νίκου Κουνάδη και θα κλείσει κάποια κενά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να έχει καλές αγωνιστικές παρουσίες».

Related posts

Τριανταφύλλου Αθανάσιος | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Στο παιχνίδι του τίτλου ο Αίαντας Ταύρου (0-3)

Abola Team

Η ΕΠΣΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Ακαδημιών

Abola Team 3