free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήλωση κ. Φαν’τ Σχιπ

Επ’ ευκαιρία της ανακοίνωσης των ποδοσφαιριστών που επελέγησαν για τους αγώνες με την Ιταλία και την Βοσνία, ο κ. Φαν’τ Σχιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
«Έχοντας να διαχειριστούμε τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα στην προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στην προκριματική φάση του EURO 2020 και ενόψει των προσεχών υποχρεώσεών μας στο Nations League και την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να δρομολογήσουμε τον σχεδιασμό της “επόμενης ημέρας”, αυτό που στις μεταξύ μας συζητήσεις αποκαλούμε “πλάνο Κατάρ”.
Κρίναμε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος να δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες νέους σε ηλικία, ταλαντούχους και ενδεχομένως ικανούς, αφενός να προσφέρουν αγωνιστικά στην Εθνική Ομάδα και αφετέρου να συνεισφέρουν στην εμπέδωση μίας διαφορετικής προσέγγισης και νοοτροπίας στη συνολική λειτουργία της.
Η διαδικασία αυτή προφανώς και επιφέρει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, επιθυμώ όμως να καταστήσω απολύτως σαφές ότι κανείς δεν έχει παγιώσει και κανείς δεν έχει χάσει οριστικά τη θέση του, πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει διαγραφεί από το ευρύ ρόστερ, στο οποίο βασιζόμαστε πριν από κάθε διεθνή υποχρέωση της Εθνικής.
Όλοι παραμένουν στη διάθεση της ομάδας, με επίκεντρο την επίτευξη των μελλοντικών της στόχων, ήδη το γνωρίζουν καλά και χαίρομαι που θέτουν το συμφέρον της Εθνικής Ελλάδας πάνω από όλα.
Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός συνόλου που θα διακρίνεται για το ομαδικό πνεύμα, την αγωνιστική διάθεση, την ενέργεια και την ποδοσφαιρική ποιότητά του και θα λειτουργεί στο πλαίσιο, στο οποίο η φανέλα με το εθνόσημο θα αποτελεί κίνητρο και προτεραιότητα. Σ’ αυτή την προσπάθεια προφανώς δεν περισσεύει κανείς, ιδιαίτερα οι καταξιωμένοι Έλληνες παίκτες, με ποδοσφαιρική αξία και εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.
Το εγχείρημα απαιτεί χρόνο, εμπιστοσύνη και υποστήριξη, πρώτα απ’ όλα στους ίδιους τους παίκτες. Ξεκινάμε την προσπάθεια με ορίζοντα διετίας και προφανώς τότε θα πρέπει να κριθούμε όλοι».

Related posts

Κλήσεις για την Εθνική Νεανίδων

Abola Team

Μήνυση και σφοδρή επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στον δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο

Abola Team 3

Σφράγισε το εισιτήριο η Διάνα Ηλιούπολης (3-0)

Abola Team