free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Αυτοκτόνησε” το Χαϊδάρι!

Ματσάρα για γερά νεύρα στο Χαϊδάρι, με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη με το Παλαιό Φάληρο και αμφότερες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 3-1 στο 78ο λεπτό, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Ο Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους. Άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους με τον Καμπεράι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 11′. Ο Παυλόπουλος πήρε το “όπλο” του και με δύο δικά του γκολ στο 22′ και στο 67′ διαμόρφωσε το 3-1. Εκεί όμως που έδειχνε να τελειώνει το παιχνίδι για τους Χαϊδαριώτες, ήρθε το γκολ του Γιαννακόπουλου στο 78′ να αγχώσει και με το γκολ του Ντζαβίδα, διαμορφώθηκε το τελικό 3-3.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Δρόσος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Τσώνης, Καμπεράι, Σεβάι (82΄ Καλλίτσης), Αντωνόπουλος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης (70′ Τσοπανάς), Αθανασιάδης (62 Βλάχος).
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ανδρέας Μαντζούνης) Ζίλο, Γκιώνης (72′ Γκιώνης), Φωτιάδης (62′ Ντζαβίδας), Μαχαίρας (90+3 Τσανκολάρι), Σαμπάνης, Λεκαράκος, Κωνσταντινίδης, Διγενής, Γιαννακόπουλος, Καλλιοντζάκης, Ανδρέου (46′ Ναρλιάν).

Related posts

“Χάραξε” για δύο!

Abola Team

Νέα εμφάνιση για τον Αμπελακιακό

Abola Newsroom

Όλα για την πρόκριση ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος