free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Aέρας” ο Απόλλων! (vid)

Μια πολύ σημαντική νίκη, που ήρθε να προστεθεί σε αυτή της περασμένης αγωνιστικής, πήρε ο Απόλλων Χαλανδρίου στην έδρα της Κηπούπολης με 0-2.
Οι παίκτες του Βλάχου, διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και αφού κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ του Οικονομόπουλου στο 74′, έφτασαν και σε ένα δεύτερο στις καθυστερήσεις με τον Μήτρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Λάππα.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
KHΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Ζάχαρης, Σκλαβενίτης, Ταμπάκης, Λάππας, Τζάμπαλης (65′ Λίτσας) Λιαγκόζης, Αγγελόπουλος (46′ Σταμάτης) Λαγός, Κούρτης (78′ Κουφογιάννης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Απειρανθίτης (65′ Παγώνης) Κουστουμπάρδης (69′ Βλογιαννίτης) Κουτσογκίλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταμάτης (70′ Οικονομόπουλος) Ψάλλας (46′ Μπαλαχτσής) Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης

Κηπούπολη – Απόλλων Χαλανδρίου 0-2

? Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Αθηνών, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα της Κηπούπολης!ℹ️ Φανουρης Μητρου με τρομερό πλασέ το 0-1 στο 72' (ασίστ Φραγκίσκος Στεργιώτης), Nikos Oikonomopoulos με… σεντερφορίσιο γκολ το 0-2 στο 74' (ασίστ Φανουρης Μητρου)? Στο 33' ο Φανουρης Μητρου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, δόθηκε πέναλτι και αποβολή, αλλά ο τερματοφύλακας τον νίκησε πέφτοντας στη σωστή γωνία? Apollon Halandriou: Καλλιαμπάκος, Απειρανθίτης (65' Κουτσογκίλας Π.), Κουστουμπάρδης (59' Βλογιαννίτης), Κουτσογκίλας Ε., Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταμάτης (70' Οικονομόπουλος), Ψάλλας (46' Μπαλαχτσής), Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης? Ο κόσμος μας έδωσε δυναμικό παρών και στο Γήπεδο Χρυσούπολης, δίνοντας ώθηση στα παιδιά μας! Ευχαριστούμε πολύ!#apollonhalandriou #sanmiagrothia #colorblue

Gepostet von Apollon Halandriou (official) am Samstag, 5. Oktober 2019

Related posts

Γκλεγκλές: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσέργας (Σούρμενα):”Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη”(vid)

abola10

«Διαζύγιο» με Τσαμόπουλο o Xολαργός

Kώστας Παλαιολόγος