free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έπιασε τον Ταύρο από τα κέρατα!

Πολύ ωραίο παιχνίδι στον Ταύρο, όπου ο “αναγεννημένος” Άγιαξ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟ Ρουφ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη και πάνε με το απόλυτο στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Ηλιούπολη.
“Χρυσός” σκόρερ για τον ΠΑΟ Ρουφ ήταν ο Ρούπι στο 36ο λεπτό με σουτ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν, αλλά να μην καταφέρνουν πολλά πράγματα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με το 3X3 που έχουν, μπορούν να περιμένουν το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Στην επανάληψη, ο Άγιαξ Ταύρου ισορρόπησε, αλλά τις λίγες ευκαιρίες που είχε δεν τις έκανε γκολ.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Σωτηρόπουλος (82′ Χριστοφόρου), Γούλας, Κλείδης, Στρέφι, Σιώζος (46′ Καβαλλάρης), Σκόρδος, Σκουρτάι, Ντελίν, Στάμος (56′ Στασινόπουλος), Χαλίλι (71′ Γεωργακόπουλος)
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Παλάτσιος, Τριανταφύλλου (46′ Τύρπος), Ανδρίκος, Μπανιάς, Γαλάνης (60′ Λελούδας), Μπένα, Ρούπι (66′ Επιτροπάκης),  Ζευκιλής (86′ Παππάς), Δανάσης,

Related posts

ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ: Θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα…

Abola Team

Σιλεβίστας Γιάννης | Coach ΠΑΟ Ρουφ

admin

«Καρέ» ανανεώσεων για τη Διάνα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος