free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έσπασαν την… κατάρα της Ερυθραίας τα Σούρμενα!

Με Κώτση και Φωστέρη οι «μελανέρυθροι» άλωσαν τα βόρεια προάστια!
Τα τελευταία χρόνια η έδρα του Πανερυθραϊκού δημιουργούσε προβλήματα στα Σούρμενα. Λογικό από μία άποψη, αφού οι «κόκκινοι» των βορείων προαστίων ήταν από τις δυνατές ομάδες της Αθήνας.
Όμως και τα Σούρμενα δεν είναι κάποια αμελητέα ποσότητα, οπότε το 0/6 ήταν… βαρύ για τους μελανέρυθρους. Συγκεκριμένα στα τελευταία έξι παιχνίδια, οι Πόντιοι μετρούσαν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.
Όμως, με σκόρερ τους Κώτση στο 20’ και Φωστέρη στο 42’ και με την ομάδα γενικότερα να βγάζει πάθος και ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-1 του Πανερυθραϊκού. Έτσι, άλωσαν μία έδρα που πάντα συναντούσαν δυσκολίες.
Να σημαίνει κάτι αυτό για την ομάδα των νοτίων προαστίων στη συνέχεια του πρωταθλήματος;
Δεν μένει παρά να φανεί.
Από πλευράς γηπεδούχων, που είναι αλήθεια πως θέλουν ακόμη χρόνο για να αποδώσουν αυτά που μπορούν στον αγωνιστικό χώρο μείωσαν με το πέναλτι του Σουμελίδη στο 70’ για το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Νικολάου Σ., Αρβανίτης, Ρούσσος
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κουβαράς, Βελούτσος, Βαρκαρώτας (53′ Κατσάρας), Σπάρταλης (61′ Αραμπατζής), Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Μερετσόλιας, Μαρινάκης (90+3 Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης, Κώτση (90′ Δουγένης), Φαμπίνιο (88′ Μακρυγιάννης), Παπαδάκης (74′ Αδαμόπουλος).

Related posts

Άτταλος: Συντήρηση και αποκατάσταση φθορών στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

«Μπαμ» με τον Δαραμάρα η Α.Ε. Ηρακλείου

admin

ΕΠΣΑ: Ποινές σε Ήφαιστο και Άγιο Θωμά

Abola Team