free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλυτος Άγιος Ιερόθεος!

Ο Άγιος Ιερόθεος νίκησε με 2-0 τον Εθνικό και έκανε το απόλυτο στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν και παράπονα από την διαιτησία, έπαιξαν με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και είχαν τις δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσατσαρή και τον Μακρίδη, να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, όμως δεν τα κατάφεραν. Στην συνέχεια, οι Πειραιώτες ισορρόπησαν μέχρι την αποβολή του Λάμπρου για μαρκάρισμα εκτός φάσης. Στην επανάληψη, ο Άγιος Ιερόθεος και με το αριθμητικό πλεονέκτημα, έκανε προσπάθειες για το γκολ και το κατάφερε στο 58′ με την ωραία ενέργεια του Κομνηνού. Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει με την μεγάλη ευκαιρία του Σαραντόπουλου στο 74′, όμως στις καθυστερήσεις ο Κράσι, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Τσατσαρής, Μεταλλινός (46′ Σάσσαλος), Μπατής, Ντάφλας, Αποστόλου, Συμάκος (46′ Νομικός) Κομνηνός (71′ Βουτσιώτης), Μακρίδης, Κράσι, Μανδαμαδιώτης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βουτσινάς, Νταούλιας (69′ Κούρτι), Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι (75′ Σαραντόπουλος), Τσιντώνης, Τσιάβος (28′ Κατσέρης), Πολίτης, Διάκος (65′ Παπαγεωργίου)

Related posts

Σκεντίγια καλεί Ντινιωτάκη!

abola10

Η Καλλιθέα διατήρησε την διαφορά ασφαλείας

Mάνος Χρυσός

“Λευκό” πέρασμα του Εθνικού!

Abola Team