free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με τεσσάρα το Χαϊδάρι!

Την ήθελε πολύ αυτή τη νίκη και “πάλευε” από την αρχή της χρονιάς για να την κάνει. Ο Α.Ο Χαϊδαρίου συνέτριψε με 4-0 το Καματερό και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με 30λεπτη καθυστέρηση λόγω της καθυστερημένης προσέλευσης του γιατρού, όμως αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν με φούρια. Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Παυλόπουλος άνοιξε το σκορ, με τον Τσοπανά να διαμορφώνει το 2-0 στο 18ο λεπτό. Στο 26′ ο Μουρεζίνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους, αλλά βρήκαν και τέταρτο τέρμα και πάλι με τον Παυλόπουλο στο 60ο λεπτό!
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Σαμπατάκος, Καμπέρης, Γαβαλάς, Καλλίτσης, Αδαμίδης, Αντωνόπουλος (46′ Γκούρλας), Ίγκλι, Βλάχος (60′ Τζωρτζάτος), Παυλόπουλος (76′ Μακρής), Μουρεζίνης (68′ Περλέσι), Τσοπανάς.
ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Νίκος Κουνάδης) Τσόι, Ντουπής, Κοκολάκης (65′ Ανδριόπουλος), Χαβέλλας, Μπέζας, Καρκαλέτσης, Λουβερδής (46′ Ζαχαρόπουλος), Κατσικαντάης, Γκάνιος (46 Ελευθερόγλου), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (76′ Τσαγκάρης).

Related posts

Ξέσπασαν Μικρασιατικός και Σπυρόπουλος

abola10

Ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής: «Ζητάμε την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων»

Γιώργος Ανανίδας

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εξαιρετικό το κλίμα στη Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team