free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει αήττητη η Ρόδος!

Για τον 6ο Όμιλο Ρόδος και Αήττητος Σπάτων, αναμετρήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 και φτάνοντας αισίως τους 10 βαθμούς!
Ο Αήττητος αν και έκανε ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, δεν είχε την τύχη με το μέρος του σε κάποιες ευκαιρίες και το παιχνίδι, (για το Α΄ημίχρονο), έληξε προς τη πλευρά της Ρόδου αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε αντεπίθεση ο  Γιόνδης πλάσαρε εξ’ επαφής και έκανε το 1 – 0 έπειτα από πάσα του Μισέλ.
Στο 85’ ο  Βουργουτζής από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Σαν MVP του αγώνα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τον Γιόνδη ο οποίος είχε 2 δοκάρια επίσης εκτός από το γκολ. Το πρώτο στο Ά ημίχρονο με προβολή, μετά δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ και το δεύτερο στο  65′  με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι η Ρόδος δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ για 4ο συνεχόμενο αγώνα.
Βαθμολογία στον 6ο Ομίλο Γ’ Εθνικής:
Ρόδος 1η θέση και 10 βαθμοί,  Αήττητος Σπάτων 3η θέση και 5 βαθμοί. Αναμένονται και οι αυριανοί αγώνες, (13/10/19), που θα διαμορφώσουν τον τελικό πίνακα της Βαθμολογίας για την 4η Αγωνιστική.

 

Αγωνίστηκαν οι:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας (87’ λ.τ. Τζήμας),Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ (75’ Χατζησάββας), Μπίσα, Κλιγγόπουλος (78’ Σταυλάς), Γιόνδης (80’ Βουργουτζής), Μπουντόπουλος
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερόλυμος, Κασάπης (76’ Χιλάϊ), Σπίτζος (64’ Στυλιανόπουλος), Βενέρης, Ξαγοράρης, Τζανουλίνος (54’ Τουσάϊ), Δρίτσας, Πρέντι, Αντζέλι (69’ Δόρης)

Related posts

Φωστήρας: Ανακοίνωσε τον αμυντικό, Αλέξανδρο Καμπούρη

Γιώργος Ανανίδας

«Στραβοπάτησε» ο Πανελευσινιακός (1-1)

Abola Team

Α.Ε. Μυκόνου: Παρελθόν ο Ανδρέας Σκέντζος!

Γιώργος Ανανίδας