free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καμάρι στον Εθνικό!

Πολύ σημαντική νίκη για την Θύελλα Καμαρίου στην έδρα του Εθνικού με 1-2, σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Πειραιώτες με τα γκολ του Αργυρίου στο 29′ και του Καραλή στο 36′. Ο Εθνικός στην επανάληψη, γύρισε στον παιχνίδι, κυριότερα με την αλλαγή του Μουδούρογλου και έφθασαν στην μείωση του σκορ, μόλις στο 48′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διάκου. Στο 54′, η Θύελλα έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Μαλάι, όμως δεν το αξιοποίησε ο Εθνικός, παρότι πίεσε τουλάχιστον για την ισοφάριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γεωργίαδη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Διάκος, Κατσέρης (46′ Μουδούρογλου), Πολίτης (86′ Κούρτι), Λαμπράκης (46′ Σαραντόπουλος)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (68′ λ.τρ. Μαντούσης), Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (80′ Ηλιόπουλος), Καραλής (58′ Ντινιωτάκης), Φύτρος (46′ Τουγουντζόγλου)

Related posts

Δύο ανανεώσεις στην Παλαιόχωρα με Παπακοκωνσταντάκη και Πετράκη μετά από τριπλή ανανέωση

Abola Team 3

Ανέβαλε την «πρώτη» της η Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Στον ΠΟΑ ο Λυδάκης

Abola Team 2