free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μοσχάτο τη νίκη, Άγιος Ιερόθεος τα παράπονα!

Το Μοσχάτο επικράτησε με 3-1 του Αγίου Ιερόθεου, βάζοντας τέρμα στο απόλυτο των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα και φτάνοντας στο δεύτερο τρίποντο της χρονιάς.
Ο Ψυχογιός στο 35ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με το εύστοχο πέναλτι του Πασαλίδη να κάνει το 2-0, μόλις τρία λεπτά αργότερα. Ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την μικρότερη διαφορά τερμάτων, με το γκολ του Μακρίδη στο 42′. Στην επανάληψη, ο Βινίσιους στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ενώ στην ακριβώς προηγούμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μακρίδη.
Με πολλά παράπονα για την διαιτησία έμειναν οι άνθρωποι του Αγίου Ιερόθεου, καθώς διαμαρτύρονται κυριότερα για το πέναλτι του Μοσχάτου.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Γιώρας, Σταύρου (75′ Ξυγκάκης), Μανιδάκης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Ψυχογιός, Κατίδης (52′ Βινίσιους), Ευθυμιάδης, Πασαλίδης (79′ Φιαμέγκος), Ζελέκου.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ Αντωνόπουλος, Συμάκου (46′ Σάσσαλος), Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Μπατής, Μεταλλινός (66′ Μουκίδης), Ντάφλας, Αποστόλου (39′ Κομνηνός), Μακρίδης, ΤσαρκάνΙ (51 Βουτσιώτης), Κράσι.

Related posts

Αποχώρησε ο Καρυδόπουλος από την Προεδρία του Εθνικού

Τον 12ο παίκτη του περιμένει ο Αγ. Ιερόθεος

Mάνος Χρυσός

Θύελλα: Μερική ρήξη χιαστού ο Γεωργιάδης

Mάνος Χρυσός