free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σημαντική νίκη με 1-0 ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ!

Παρακολουθήσαμε μαζί τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση από το γήπεδο του Ρουφ, όπου η γηπεδούχος ομάδα επιβλήθηκε με 1-0 μετά από εύστοχο γκολ-πεναλτι του Δαναση.
Σαν ματς στο περισσότερο μέρος του αγώνα είχαμε πολλά φάουλ και σκληρές φάσεις που ήταν αναμενόμενο για τις δύο ομάδες που αναζητούσαν πάση θυσία το “τρίποντο”.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με παιχνίδι κέντρου και μια καλή ευκαιρία για το Ρουφ να ανοίξει το σκορ. Η Ηλιούπολη προσπάθησε αλλά όχι με επιτυχία και κάτι ουσιαστικο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, φάσεις και για τις δύο ομάδες με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι.. που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ (μετετρεψε σε γκολ ο Δανασης) αλλά και το δοκάρι του Γκουγκα και απέκρουση σε δεύτερο χρόνο του Κουναδη σε σουτ του Σταυρου περίπου 10 λεπτά αργότερα..
Στο τέλος του αγώνα, περίπου στο 90΄η Ηλιούπολη έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από κόκκινη κάρτα του Σαλαπατα.
Το τεράστιο τρίποντο του Ρουφ “δίνει” βαθμολογικό αβανταζ στην ομάδα και ψυχολογία για τη συνέχεια καθώς το 4 στα 4 είναι ιδανική αρχη για την “Αούστρια”, μαζί με τους Τράχωνες και τη Διάνα Ηλιούπολης στους 12 βαθμούς.
Η Ηλιούπολη παρέμεινε στους 9 βαθμούς με “συγκάτοικο” τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.
Συνθέσεις:
Ρουφ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κουνάδης, Βερνάρδος (46΄ Τυργιος), Τοπουλιδης, Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τεττεη (65΄ Επιτροπακης), Μπενα, Ρουπι (90΄Τριανταφυλλου), Ζευκιλης( 56′ Λελουδας), Δανασης.
Ηλιούπολη (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανιδης, Καλαντζής, Μπουτιβας(75΄Agolli), Rexho, Αγοραστός, Γεωργιάδης(79΄ Θυμιανος), Γαγγος, Souza Santos, Γκουγκας, Σαλαπατας, Σταυρου (58΄Ορφανος).
Διαιτητές: Ευαγγέλου Α. , Ακρίβος Χ., Σαμοϊλης Δ.

Related posts

Λεβέντης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ηλίας Καλοπήτας στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω

Abola Team 3

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΡΟΥΦ 1-1

abola10