free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Συγχαρητήρια σε Ελπίδα και διαιτησία

Πλήρως ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων είναι στον ΑΟ Ιλίου.
Έτσι, από την ομάδα των δυτικών προαστίων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία και τονίζουν το παραπάνω γεγονός και όπως αναφέρουν επιφυλάσσουν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο.
Παράλληλα συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης (Μπαϊρακτάρη, Καραγιώργο και Τσολακίδη) για την άριστη διαιτησία τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Εμείς θα σχολιάσουμε ότι τέτοια ντέρμπι, αφού ήταν ένα παιχνίδι κορυφής για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, αποτελούν διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο! Όμορφη ατμόσφαιρα στις κερκίδες, άριστη διαιτησία και φιλοξενία στον αντίπαλο και ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ας ευχηθούμε όλα τα παιχνίδια αν είναι έτσι!
Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ Ιλίου:
«Η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου, ο πρόεδρος Χαράλαμπος Λερούτσος και όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την ομάδα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων για την άριστη φιλοξενία. Τέτοιες συμπεριφορές ανεβάζουν το επίπεδο του αγαπημένου μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και εξυψώνουν το πνεύμα του Ευ Αγωνίζεσθαι, κάτι που είναι από τις βασικές αρχές της ομάδας μας. Σας περιμένουμε στο 2ο γύρο στην έδρα μας για να σας ανταποδώσουμε τη φιλοξενία με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, συγχαίρουμε τον διαιτητή του αγώνα κύριο Μπαϊρακτάρη και τους βοηθούς του κυρίους Καραγιώργο και Τσολακίδη που με την άριστη διαιτησία τους συνετέλεσαν αποφασιστικά στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας και ειδικά τα νέα παιδιά που ακολούθησαν την αποστολή μας στους Αγίους Αναργύρους και βοήθησαν τους παίχτες μας να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, και που σε συνδυασμό με την άψογη παρουσία των φίλων της Ελπίδας συνετέλεσαν να γίνει ο αγώνας σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια».

Related posts

Άγιος Θωμάς: «Ευχαριστίες σε όσους έφυγαν και βοήθησαν στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία»

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή (14/3/2023)

Abola Newsroom

Τριφυλλιακός και τρεις πόντοι στο σακούλι!

Βασίλης Θεόκλητος