free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ Μεταμόρφωσης: “Για ένα σοβαρό σκοπό όλα τα έσοδα της Κυριακής”

Φανερά συγκινημένοι είμαστε όλοι τις τελευταίες μέρες με το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που ψάχνει να βρει άμεσα χρήματα για να μπορέσει να κάνει την επέμβαση που χρειάζεται και να μείνει στη ζωή.
Έτσι λοιπόν και η ΑΕ Μεταμόρφωσης είναι διατεθιμένη να βοηθήσει την οικογένεια του μικρού Ραφαήλ και να συνεισφέρει όσο γίνεται μαζί με πολλούς άλλους, για το κοινό αυτό σκοπό.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση της ΑΕΜ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς της ομάδας ότι οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στο Χαλάνδρι (Κυριακή 20/10) θα διατεθούν υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ προκειμένου να καταφέρει να μεταβεί το παιδί τους στην Αμερική, ώστε να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA και να κατανικήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Αισθανόμαστε ότι αποτελεί χρέος όλων μας στην ΑΕΜ να υποστηρίξουμε τον μεγάλο αγώνα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και να σταθούμε δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή την πολύ δύσκολη δοκιμασία που βιώνει.”

Related posts

Ψαρρός (Λαύρα Αργυρούπολης): “Μπορούσαμε την ανατροπή” (vid)

abola10

Τρυφέρης:”Οργανωμένο σωματείο η Λαύρα”(vid)

abola10

Νίκησε με πέναλτι 

Βασίλης Θεόκλητος