free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σουρμενάρα… ψυχάρα!

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι διαφήμιση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου τα Σούρμενα πέτυχαν σπουδαία νίκη επικρατώντας των Τραχώνων μέσα στον Άλιμο με 2-1!
Φοβερή ατμόσφαιρα στην κερκίδα, μέγα πάθος απ’όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν, ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, με λίγα λόγια ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα!
Όμως, ο μεγάλος νικητής ήταν ένας! Και αυτά ήταν τα Σούρμενα! Η ιστορική ομάδα κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1.
Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταπραντζή απέδειξαν δίκαια πως θεωρούνται από τις δυνατές ομάδες του ομίλου και μάλλον αδίκησαν τους εαυτούς τους στο τελευταίο ματς με τον Παπάγο.
Από την άλλη και οι Τράχωνες απέδειξαν με τη σειρά τους πως δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και πως όντως έχουν δυνατότητες να παραμείνουν ψηλά, παρά την ήττα.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσακύρη στο 27’, για να έρθει στο 36’ ο Φωστέρης να κάνει το 1-1. Στο 59’ ο Φαμπίνιο από κοντά έκανε την ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.
Περίπου 400 φίλαθλοι στις κερκίδες με τους φίλους των Σουρμένων, γύρω στους 100-150, να είναι οι πιο εκδηλωτικοί.
Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Σαμοΐλης, Κελεκίδης
Το φιλμ του αγώνα
1’ Σουτ του Κώτση λίγο έξω από την περιοχή κατέληξε κόρνερ.
9’ Άργησαν Κώτση και Φωστέρης να σουτάρουν και η ευκαιρία χάθηκε μετά από αντεπίθεση.
12’ Σουτ του Γιαννόπουλου πέρασε λίγο άουτ.
19’ Σουτ του Μπουγιούκου μπλόκαρε ο Σκυριώτης.
27’ Γκολ οι Τράχωνες με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσακύρη.
29’ Πλασέ του Παπαντζίμα από τα όρια της μεγάλης περιοχής η μπάλα λίγο άουτ.
36’ Ισοφάριση για τα Σούρμενα με το πλασέ του Φωστέρη.
45’ Σουτ του Κώτση έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.
57’ Μοναδική ευκαιρία για τους Τράχωνες με το Γιαννόπουλο να περνάει και το Σκυριώτη, όμως βρέθηκε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
59′ Ανατροπή για τα Σούρμενα με το Φαμπίνιο να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Αδαμόπουλου και από κοντά να γράφει το 1-2.
64’ Σουτ μέσα από την περιοχή του Μπουγιούκου έδιωξε δύσκολα ο Σκυριώτης
66’ Ακυρωθέν γκολ για Τράχωνες. Σέντρα του Βουρλούμη με τον Προμπονά να παίρνει την κεφαλιά και να τη στέλνει στα δίχτυα. Όμως, τη στιγμή που πηδάει σπρώχνει καθαρά τον Χέλμη, ως εκ τούτου έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ και σωστά το τέρμα δεν μέτρησε.
71’ Από πλεονεκτική θέση ο Κώτση έπιασε την κεφαλιά, όμως, έστειλε την μπάλα άουτ
77’ Σουτ του Κολοβού κατέληξε άουτ.
79’ Ακυρωθέν γκολ του Φωστέρη ως οφσάιντ. Το βίντεο δεν φαίνεται να δικαιώνει τον βοηθό. Κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη γιατί η κάμερα δεν είναι ακριβώς στην ίδια ευθεία, παρόλα αυτά ο σκόρερ των φιλοξενούμενων φαίνεται πως καλύπτεται.
88’ Ο Μπουγιούκος πήρε…την μπουκιά από το στόμα του Φωστέρη που ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.
89’ Δοκάρι οι Τράχωνες με το Γιαννόπουλο (κεφαλιά).
90’+2’ Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν αφού ο Γιαννόπουλος δεν βρήκε την μπάλα καλά από το ύψος της μικρής περιοχής, η οποία στη συνέχεια έφτασε στον Παπαντζίμα που ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ!
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (46’ Προμπονάς), Δάρρας (65’ Κολοβός), Ακριτίδης (84’ Δημάκης), Παπαντζίμας, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος (86’ Δουγένης), Χιώτης (77’ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης (78’ Μακρυγιάννης), Κότσι, Μασάντο, Παπαδάκης (46’ Αδαμόπουλος).

Related posts

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση: Α.Σ Σουρμένων

Abola Team 2

Διάνα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» (pic)

Γιώργος Ανανίδας

Διπλό ο Φοίνικας Περιστερίου με Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3