free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει αήττητη η Αργυρούπολη!

Επιστροφή στις νίκες για το ΓΣ Αργυρούπολης που αν και δύσκολα επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Περιστερίου.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο με το 18χρονο τερματοφύλακα Δευκαλίωνα Ευαγγέλου να δείχνει το ταλέντο του και πάλι, κάνοντας τρεις δύσκολες αποκρούσεις και κρατώντας το μηδέν στην εστία.
Έτσι στο δεύτερο μέρος οι Αργυρουπολίτες… ξύπνησαν και βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο 57’ με το Μαργαρίτη να βάζει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα και να δίνει τελικά τη νίκη στην ομάδα του.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 65’ ο Μαχαίρας απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τόσο τον Δρακοντίδη των γηπεδούχων όσο και τον Βελέντζα των φιλοξενούμενων (και οι δύο για εξύβριση).
Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Θώμογλου, Αθανασίου
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Χιόνης, Κακούτης, Γεωργάκας, Κουντουριώτης (53’ Μαργαρίτης), Ντάλταρης, Αργύρης (81’ Γιαννίκος), Υφαντής, Σταθακόπουλος (86’ Μεντόλι), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Καταχανάκης, Λέτσι, Σετελλάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου (70’ Κόκα), Μπέντας, Θεοδώρου (60’ Νένδος), Ρίζος, Ζιάμπρας.

Related posts

Ένας παλιός γνώριμος στο Ηράκλειο!

abola10

Πέντε αγώνες κατάταξης αύριο (16/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Μελίσσια: Απών ο Πυρένης

Abola Team