free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ο.Ν.Φ. Πειραϊκός: “Περαστικά Βλάντικ!”

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” θέλησε να πει η ομάδα του Πειραϊκού, σε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν τον τερματοφύλακα Βλάντικ Αμπράμοβ που τραυματίστηκε στον αγώνα εκτός έδρας με τη Σπίθα Νίκαιας (όπου και αναβλήθηκε) αλλά και τα περαστικά στον νεαρό γκολκιπερ.
Η ανάρτηση της ομάδας:
“Περαστικά Βλάντικ!
Μπορεί να μας… τρόμαξες, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ο ποδοσφαιριστής μας Βλάντικ Αμπράμοβ, στη διάρκεια της προθέρμανσης έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Όμως με την ταχύτατη παρέμβαση των Δημήτρη Κατιρτζόγλου, Χρήστου Σκόκοτα και του γιατρού της αναμέτρησης τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, επαναφέροντας την ομαλή κατάσταση στον ποδοσφαιριστή μας, υπό το αγωνιώδη βλέμμα των συμπαικτών, των αντιπάλων και των διαιτητών.
Ο ρέφερι Κωνσταντόπουλος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή μας και τον μετέφερε στα επείγοντα του Κρατικού Νικαίας. Εκεί όπου υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που ευτυχώς όλες ήταν καθαρές. Και ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται πλέον υγιής στο σπίτι του.
Ως διοίκηση, μα πάνω από όλα ως άνθρωποι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά για τη πολύτιμη βοήθεια τους. Όπως τους Κατιρτζόγλου και Σκόκοτα για την άμεση αντίδραση τους, τον γιατρό για τη γρήγορη εισαγωγή του ειδικού εργαλείου για τη σταθεροποίηση της θέσης της γλώσσας, τον κ. Κωνσταντόπουλο για την επιμονή του και τη πίεση που άσκησε για την άμεση άφιξη του ασθενοφόρου, τον γιατρό της Ένωσης κ. Λεμονή που ήταν συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τον εφημερεύοντα γιατρό του Κρατικού Νικαίας, αλλά και τους ιθύνοντες της Σπίθας που δέχθηκαν εγκάρδια την αναβολή του αγώνα σε συνεννόηση με τον διαιτητή του ματς, τονίζοντας πως πάνω από όλα είναι η υγεία των παιδιών μας.
Άπαντες στον σύλλογο μας εύχονται περαστικά στον Βλάντικ και αυτή να ήταν η τελευταία δύσκολη στιγμή που θα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.”

Related posts

«Άλμα» ανόδου για Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Kώστας Παλαιολόγος

Πράσινος: «Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή και πάθος»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλες στιγμές στην ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Abola Team 3