free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με “ρώσικη ρουλέτα” προκρίθηκαν τα Βριλήσσια του Άγιαξ Ταύρου

“Ματσάρα” με τα όλα του θα χαρακτηρίζαμε το απίστευτο 2-2 του κανονικού αγώνα και το 3-3 της παράτασης, μεταξύ Αγιαξ Ταύρου και Βριλησσίων που συνεχίστηκε με τη “μάχη” των πέναλτι  ή αλλιώς “ρώσικη ρουλέτα”. Το εισητήριο στους “16” το πήραν τα Βριλήσσια με περισσότερη τύχη στα πέναλτι.
Στα του αγώνα, ξεκίνημα με “ψυχρολουσία” στο 8΄ με γκολ του Επταήμερου για τα Βριλήσσια και το 0-1 και λίγο αργότερα ο Χατζηπαναγιώτης σκόραρε για το 0-2!  Προς τη λήξη του Α ημιχρόνου ο Χαλίλι, αναπτέρωσε τις ελπίδες για τον Αγιαξ Ταύρου κάνοντας το 1-2.
Στην επανάληψη ο Θαναηλάκης για τον Αγιαξ Ταύρου θα ισοφαρίσει στο 81΄και θα στείλει το ματς στη παράταση. Εκεί από ένα γκολ για κάθε ομάδα, με πρώτα τα Βριλήσσια και πάλι, με τον Αραπατζή που είχε μπει ως αλλαγή στο Β ημίχρονο και ελάχιστα πριν τη λήξη της παράτασης, ο Χαλίλι (ξανά) στο 120΄ θα κανει το τελικό 3-3!
Το παιχνίδι έληξε με 1-3 στα πεναλτι υπερ των Βριλησσίων όπου και προκρίθηκαν.
Διατητές: Κωσταγιαννης Αγγελος-Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Εμμ., Κατελανάκης Δημ.
ΑΓΙΑΞ (Δημήτρης Κοσμάς) Ζούλιας, Σωτηρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (46′ Γούλας), Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος (104′ Σκουρτάι), Ερμάλ, Καβαλάρης (83΄Κλειδής), Θαναηλάκης, Χαλίλι, Γκούφας (75 Ντελίου).
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης) Τζεβελεκίδης, Κυρκίλης, Αυγερόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκρεκός, Μπακέας, Τίνγκας (46′ Κόκκινος), Μακρής (119′ Καναβός), Επταήμερος (62′ Αραμπατζής), Χατζηπαναγιώτης, Γκιονάι (91′ Κουρής).

Related posts

Άτταλος: Ενημέρωσε και εντυπωσίασε δημοτική αρχή και δημοτικές παρατάξεις για τις εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

Όλα μηδέν στην Ερυθραία

abola10

Τον Κατόπη απέκτησε ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Abola Team 2