free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Εθνικός έχει… “απουσίες” εν οψει Καλλιθέας!

‘Ισως το πιο σημαντικότερο παιχνίδι στην 6η Αγωνιστική Εθνικός – Καλλιθέα, να έχει μεγάλες δυσκολίες για τον Εθνικό… που πραγματικά έχει αγωνιστικά θέματα! Ωστόσο στην ομάδα υπάρχει διάθεση και ψυχή για ένα θετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδος:
“Γεμάτο το απουσιολόγιο ενόψει Καλλιθέας
Με πάρα πολλές απουσίες αλλά με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Εθνικός την Καλλιθέα στην έδρα των «φιλοξενούμενων»!.
Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης και Τσιάβος είναι μακροχρόνια τραυματίες , ενώ οι Τσιντώνης και Μουδούρογλου εκτίουν ποινές από άδικες αποβολές σε προηγούμενους αγώνες, ενώ ως γνωστόν για οικογενειακούς λόγους έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Λαμπράκης και Γραμματικόπουλος.
Ακόμα οι Μουσταφίδης, Διάκος και Δημακάκος δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πολίτης. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες όμως να είναι εναντίον τους.
Σαν να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος… η ΕΠΟ προσθέτει άλλο ένα καθυστερώντας την έκδοση του δελτίου του Λώλου με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι αυτό.
Παρά τις πολλές απουσίες, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες όλων των παικτών και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.”

Related posts

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

Τα αποτελέσματα της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 11η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Κατέβασε “ρολά” ο Κοντοπίδης

Mάνος Χρυσός