free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Σεφτέ στις νίκες για την Άνω Μερά, στο κυκλαδίτικο ντέρμπι

Επικράτησε με 1-0 του Πανθηραϊκού.
Την πρώτη της νίκη  έψαχνε η Άνω Μερά στο πρωτάθλημα και αυτή ήρθε στην 6η αγωνιστική, στο κυκλαδίτικο ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό, που έγινε  στη Μύκονο.
Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα τέρμα που πέτυχε  στο 54’ ο Ζυγκερίδης με μακρινό σουτ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι στο ξεκίνημα της φάσης υπήρξε  φάουλ πάνω στον Ντούνια.
Ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άγγιξε το γκολ στο 10’ όταν έπειτα από κόρνερ η κεφαλιά του Μαναριώτη τράνταξε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον ευνοϊκό άνεμο, με σπουδαιότερη στιγμή ένα σουτ του Παληγεώργου που απομακρύνθηκε από τον Παλιούρα.
Μετά το γκολ ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να φτάσει στη ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα όμως και έτσι οδηγήθηκε στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Μυκόνου, πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Γ’ εθνική και αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στάμος με βοηθούς τους κ.κ Λαμπιότη και Ίσσα.
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Παλιούρας, Σαββίδης, Καλαγκάνης, Κωφοκώτσιος, Λένγκα, Παλαιοπάνος (62′ Ντατίδης), Ζυγκερίδης (77′ Κέμπε), Μεζίνι (90+5 Σαλταμάρας), Αχείμαστος, Σούλτσε, Λεσάι (89′ Ζώτος).
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Χούσα (84′ Γκίκας), Φουάσης, Μπιρμπίλη, Παληγεώργος, Αντωνιάδης (63′ Λούκα), Παπασάββας, Λαμπρόπουλος (58′ Νομικός), Μαναριώτης (79′ Περιάλης), Ντούνιας, Κορέτα.

Related posts

Τον Αδαμόπουλο απέκτησε ο Διαγόρας Βραχνέϊκων

Abola Team 2

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ ο Αστέρας Βάρης

abola10

Συγκεντρωμένος για να επιστρέψει στις νίκες ο Διαγόρας

Abola Team 2