free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σε απόσταση βολής από την κορυφή τα Σούρμενα!

Σε απόσταση βολής από την κορυφή τα Σούρμενα!
Λύγισαν και τη Διάνα οι «μελανέρυθροι» και πλέον βρίσκονται μόλις δύο πόντους πίσω από την πρώτη θέση!
Εντυπωσιακή η ομάδα των Σουρμένων για μία ακόμη Κυριακή!
Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια της Διάνας Ηλιούπολης με 3-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Έτσι έσπασε και το απόλυτο των νικών που διατηρούσαν οι Ηλιουπολίτες ως τώρα στο πρωτάθλημα και μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να έβγαλαν λίγες φάσεις στο παιχνίδι τους, όμως ταυτόχρονα κράτησαν μακριά από τα δικά τους καρέ τους φιλοξενούμενους.
Ειδικά μετά το 15’ άρχισαν να πιέζουν περισσότερο όπου και ευτύχησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με το Μασάδο στο 21’, ο οποίος με πλασέ από κοντά και αφού εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αδαμόπουλου και την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το 1-0 σκοράροντας για μία ακόμη αγωνιστική.
Στο 27’ ο Κώτση πέτυχε χωρίς αμφιβολία το γκολ της αγωνιστικής, όπου με ένα φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα αιφνιδίασε τον Κόρρα και έγραψε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Στο δεύτερο μέρος όμως, είχαμε και πάλι ντέρμπι αφού ο Καλλέργης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε το σκορ στο 55′. Με αυτό το τέρμα οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν και στην ανατροπή με τον Καλλέργη στο 72′ να σκοράρει και πάλι και να γράφει το 2-2.
Τελικά οι γηπεδούχοι δεν άφησαν να πάει χαμένο ότι έχτιζαν μέχρι το 72’ και με ήρωα το Γιαννουλάκη ανέκτησαν το προβάδισμα στο 84’ και τελικά επικράτησαν με 3-2 πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη!
Πλήθος κόσμου στο γήπεδο περίπου 700 άτομα παρακολούθησαν το σπουδαίο ντέρμπι, με τους φίλους φυσικά των γηπεδούχων να κλέβουν την παράσταση για μία ακόμη αγωνιστική!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαμάρης με βοηθούς τους Τσολακίδη και Δέτση.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπρατζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Χιώτης, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Χέλμης, Παπαδάκης (80′ Μαρινάκης), Μασάδο (90′ Μερετσόλιας), Αδαμόπουλος (60′ Δουγένης).
ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος, Δάρρας Α., Μπακογιάννης, Καλουδιώτης (85′ Νικόλι),Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου (72′ Μπαλαφούτης), Αναστασίου (36′ Φάρος), Ζιώβας (36′ Λεοντίου).

Related posts

Φωστήρας Ηλιούπολης-ΑΟ Περιστερίου 0-1

Abola Team 3

Λεβέντης: “Ιδιαίτερο το ματς με το Χολαργό”

abola10

Άγιος Δημήτριος: «Το έχετε καταντήσει χωράφι, η αδιαφορία καλά κρατεί»

Γιώργος Ανανίδας