free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς συγκάτοικο στο “ρετιρέ” η Καλλιθέα

Επικράτησε του Εθνικού με 1-0
Η Νίκη επί του Εθνικού έφερε την Καλλιθέα μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα στον 5ο όμιλο της τρίτης εθνικής. Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Νίκου Παντέλη -αφού ο Εθνικός χρησιμοποιεί την φετινή αγωνιστική περίοδο το “Ελ Πάσο” για έδρα του- κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί καθιστώντας την μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η Καλλιθέα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και έχασε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα, πέτυχε με ατομική ενέργεια ο Μακρυγιάννης στο 52΄ λεπτό, όταν με ατομική ενέργεια κινήθηκε παράλληλα της εστίας στο ύψος του πέναλτι και αφού ξεμαρκαρίστηκε από αμυντικούς και τερματοφύλακα, με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0, ένα γκολ που δεν πανηγυρίστηκε από τον σκόρερ σεβόμενος ότι έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα του Εθνικού.

 

Καλλιθέα  : ( Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Βιδάλης, Κρητικός (82΄ Καλημέρης), Καλύβας, Ντρούγκας (77΄ Μουρελάτος), Καλτσάς, Στούπης, Κώστας, Βασιλειάδης (57΄ Παπαγγελής), Μακρυγιάννης και Μαρουκάκης (91΄ Μπέλης).
Εθνικός : ( Δημήτρης Τερεζόπουλος) Βουτσινάς, Νταουλια, Κούρτι (88΄ Δημακάκος), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι, Διακος, Χατζηστάμου (74΄ Κατσερης), Πολίτης και Σαραντόπουλος.

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ΄ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 13η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Η Προοδευτική 5-0 το Ζευγολατιό

Abola Team 2

Οι τριάδες των διαιτητών στο έβδομο γκρουπ

Abola Team