free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν Χ-άρηκε κανείς!

Με τον εξαιρετικό γκολκίπερ Μπόνη του Δούρειου να κάνει την απόκρουση του ματς στις καθυστερήσεις του αγώνα, Χαλκηδονικός και Δούρειος έμειναν στο 1-1 μοιραζόμενοι γκολ, θέαμα και εντυπώσεις.

Ο Δούρειος προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Ντούκα στο 15΄ κάνοντας το 0-1 στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιο Γ του Κολονέλου, όμως ο Χαλκηδονικός έχοντας καλό ρυθμό και ευκαιρίες κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πολύ όμορφο σουτ ακριβώς πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και σε ευθεία με το τέρμα, έστειλε τη μπάλα με φάλτσο στο αριστερό Γ του Μπόνη, ο οποίος αν και έπεσε σωστά δεν μπόρεσε να αποκρούσει.
Ο Χαλκηδονικός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Αραπογιάννη στο 43′, το 71′ και το 80′ σε τετ-α-τετ. Επίσης ζήτησε και τρία πέναλτι στο 32′, στο 76′ και στο 90+ με τον διαιτητή να λέει να συνεχιστεί σωστά το παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις σουτ του Χύτα απέκρουσε ο Μπόνης, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά πάλι ο Μπόνης εξουδετέρωσε το πλασέ του Αραπογιάννη σε δεύτερο χρόνο στο απίστευτο τετ-α-τετ!
ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Παλιούρας (55′ Νίκας), Χύτας, Δόγανος, Σκέμπι, Κάτρης, Γρατσίας, Ράγιας (74′ Λαγός), Αραπογιάννης, Αντωνόπουλος, Παππάς (64′ Κάιλας).
ΔΟΥΡΕΙΟΣ: Μπόνης, Τσιάρος Δ., Μικελόπουλος(61′ Κολίγιωργας), Γιαννακίδης (46′ Κώττης), Ες Σουραίφι, Παναγιώτου, Φρισύρας (70′ Περιφεράκης) , Τσιάρος Α, Χοχμάτ, Ντούκα (79′ Τριανταφύλλου), Κοκκόλης.

Related posts

Βαγγέλης Βασιλόπουλος: “Η συλλογική δουλειά με αναδεικνύει σκόρερ στον Τριφυλλιακό”

Abola Team 3

«Μπαμ» με Πολυτσέρη o ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος

Έδειξαν από την αρχή τα… δόντια τους!

abola10