free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην κορυφή ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, με νίκη 3-2 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Το Ρουφ προηγήθηκε χάρη σε λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα με μπαλιά που έγινε διεκδικήσιμη από τους επιθετικούς της «Αούστρια» και με μακρινό ευθύβολο σουτ ο Τετέι στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το 1-0!
Στη συνέχεια και με τη ψυχολογία προς στο μέρος του το Ρουφ βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τουμπουλίδη  να σουτάρει δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Καλλιαμπάκου, κάνοντας δυο τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Η «Αούστρια» πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενουμένων να γίνουν αρκετά και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις..
Στο 27΄πάλι ο Τετέι, εκτόξευσε το σκορ στο 3-0, δείχνοντας την απόλυτη επικράτηση των κόκκινων.
Ο Απόλλωνας έκανε μια αξιόλογη ευκαιρία που απέκρουσε με επιτυχία ο Κουνάδης.
Στη επανάληψη αν και με ευκαιρίες το Ρουφ δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι σε δυο φάσεις, μια με τον Αλεξανδράκη στο 82΄ και άλλη μια με τον Οικονομόπουλο στο 90΄, για να διαφορφώσουν το τελικό 3-2!
Επιστροφή στις νίκες (15 βαθμοί) για τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ μετά και την ήττα εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό και με τον Γιάννη Ντάκουρη στον πάγκο της ομάδας. Ο νέος coach Μάριος Παναγιώτου παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα.
Ο Απόλλων Χαλανδρίου με καλύτερη απόδοση στο β΄ημίχρονο παρέμεινε στους 9 βαθμούς του βαθμολογικού πίνακα.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Ντάκουρης): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα, Ανδρίκος, Μπανιάς, Επιτροπάκης (78′ Τύρπος), Ψαρράς (90′ Γαλάνης), Δανασής, Ρούπι (86′ Μητταράς), Τεττέι (74′ Ζευκιλλής).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (64′ Κουτσογκίλας Ε.), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταματής (57′ Απειρανθίτης), Μπαλαχτσής (53′ Αυγέρης), Στεργιώτης (53′ Οικονομόπουλος), Μήτρου, Αλεξανδράκης.

Related posts

ΡΟΥΦ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-2 | Στιγμιότυπα

admin

«Διαζύγιο» με τον Μηλιώνη στον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Τεχνικό δίδυμο Μπαρμπαλιά – Ζαρίκου στις Ακαδημίες της Διάνα Ηλιούπολης