free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρoς Εθνικό ο Μουράτ Σεροπιάν που αποδεσμεύτηκε από τον Ατρόμητο

Σε Αρμόδωρο και Βατίστα τα “κλειδιά” της πρώτης ομάδας.
Στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν φαίνεται ότι βρήκαν στον Εθνικό  τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος πλήρωσε το “μάρμαρο” για την μέχρι τώρα απογοητευτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος την τελευταία τριετία ήταν ο προπονητής της Κ19 του Ατρόμητου, αποδεσμεύτηκε χθές Τρίτη από την ομάδα του Περιστερίου, η οποία σεβάστηκε την επιθυμία του να εργαστεί σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος.
Η ίδια ανακοίνωση περιλαμβάνει και δηλώσεις του κ. Σεροπιάν… :
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους συνεργάτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι το έργο μου στον Ατρόμητο κρίνεται θετικό αφού όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάθε χρόνο τους στόχους μας”.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Μουράτ Σεροπιάν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα τρία χρόνια της συνεργασίας και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σήμερα αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες που ευελπιστούν η αλλαγή αυτή να φέρει αγωνιστική ανάκαμψη στην ομάδα. Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή αφού με δελτίο τύπου από την Διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώθηκε  ότι ο κ. Ηλίας Αρμόδωρος σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Βατίστα θα έχουν την πλήρη ευθύνη πλέον, του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

 

 

 

Related posts

Διπλή επιστροφή στην Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Δύο νέα φιλικά για τον Εθνικό

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Κένταυρος άφησε εκτός κυπέλλου τον Πανιώνιο (0-4)

Abola Team