free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για το ΓΣ Αργυρούπολης!

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου των “οράνιε”:
“Το καλό για το τέλος άφησε η ομάδα μας, όσον αφορά τη μεταγραφική της ενίσχυση! Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούμε πως θα μας βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για τους Νίκο Ζαννίκο και Θεοδόση Βλάχα.
Ο πρώτος είναι 34 ετών, επιθετικός και με τα 25 γκολ που σημείωσε πέρυσι βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα των Μελισσίων να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΑ. Φέτος έπαιξε ήδη στα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια των πράσινων, προτού… κατηφορίσει προς την Αργυρούπολη. Είμαστε σίγουροι πως με τα γκολ του και την εμπειρία του θα δώσει λύσεις στην ομάδα μας.
Από την άλλη ο Θεοδόσης Βλάχας είναι μεοσαμυντικός και είναι μόλις 20 ετών (1999) και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου έχοντας αγωνιστεί σε Χαραυγιακό και Δόξα Βύρωνος.
Μάλιστα και οι δύο προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Ζαννίκος υπογράμμισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που ήρθα στο σύλλογο της Αργυρούπολης. Ήταν μία συνειδητή επιλογή και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Εύχομαι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην κατηγορία»!
Επίσης ο Θεοδόσης Βλάχας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που αποπνέει υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας»!
Ο ΓΣ Αργυρούπολης καλωσορίζει και τους δύο ποδοσφαιριστές και τους εύχεται τα καλύτερα!
ΠΑΜΕ ΓΣΑΡΑ”!!!
*Αριστερά στη φώτο ο Βλάχας και δεξιά ο Ζαννίκος.

Related posts

Στην επανάληψη ο ΑΟ Περιστερίου (2-0)

Abola Team

Ελεύθερος από Ερμή ο Τσολάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Κάλεσμα στον κόσμο της η Κηφισιά

Kώστας Παλαιολόγος