free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καζαντζής: “Παραδοσιακή δύναμη το Χαϊδάρι”

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιώργος Καζαντζής.
Συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από τα Σούρμενα αναφέρονται τα εξής:
“Δηλώσεις παραχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ταπραντζή, Γιώργος Καζαντζής.
Για την τελευταία νίκη απέναντι στη Διάνα υπογράμμισε πως:
«Κατ’αρχάς πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που κάνανε και γενικότερα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη που μας διατηρεί στις υψηλές θέσεις και θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό μετά από δύο νικηφόρα ντέρμπι με δύο ομάδες που είχαν το απόλυτο των βαθμών πριν μας αντιμετωπίσουν. Αυτό μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια».
Για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στο Χαϊδάρι, τόνισε ότι:
«Το Χαϊδάρι είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου με παραστάσεις ακόμα και από τη Β΄ Εθνική στο παρελθόν. Είναι μία ομάδα που, αν δεν κάνω λάθος, έχει αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την περσινή ομάδα που είχε κάνει πολύ καλή πορεία. Και αυτοί σαν νέα ομάδα ψάχνουν να βρουν τη χημεία τους και θεωρώ πως έχουν τις δυνατότητες να πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Δεν τίθεται αμφιβολία ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».
Όσο για την απώλεια του Φωστέρη, ο Γιώργος Καζαντζής υπογράμμισε ότι:
«Ήταν πολύ σημαντική η απουσία του στο προηγούμενο ματς και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας στο Χαϊδάρι. Ακόμα όμως και αν δεν τα καταφέρει έχουμε εμπιστοσύνη πως ο αντικαταστάτης του, όποιος και αν είναι αυτός, θα τα πάει καλά». 

Related posts

Κένταυρος Βριλησσίων: Πένθος για τον χαμό του Τάσου Σκιαδαρέση

Γιώργος Ανανίδας

Οι Τράχωνες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Αγίας Ελεούσας (3-1)

Abola Team

Επιτυχημένο το τουρνουά για τον Σύλλογο Η ΠΙΣΤΗ που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Εθνικού

Abola Team 3