free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μπόντζος στη Μεταμόρφωση

Δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Λευτέρη Αλεξάκη στην ΑΕ Μεταμόρφωσης..
Αυτός ακούει στο όνομα Πέτρος Μπόντζος.
Πιο αναλυτικά για την ανακοίνωση πρόσληψης του έμπειρου προπονητή από την ΑΕΜ αναφέρουν τα εξής:
“Η Διοίκηση της ΑΕ Μεταμόρφωσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του πολύπειρου τεχνικού Πέτρου Μπόντζου στην θέση του προπονητή της Ανδρικής Ομάδας.
Με πολυετή θητεία κ σημαντικό έργο σε ιστορικές ομάδες ( ΑΟ Κορωπίου, Κεραυνός Κερατέας, Μαρκό, Δόξα Βύρωνα, Αστέρας Βάρης, Νέα Ιωνία, Αστέρας Αμαλιάδος, Κένταυρος Βριλησσίων, Μελίσσια, Μοσχάτο, Απόλλων Αθηνών) ο ικανότατος κόουτς και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καλείται να επαναφέρει την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών και στα θετικά αποτελέσματα.
Ο Πέτρος Μπόντζος σήμερα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στην προπόνηση της ομάδας μας και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την επομένη Κυριακή στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άτταλο Ν.Φιλαδέλφειας εντός έδρας.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ”.
Όσο για την αποχώρηση Αλεξάκη ανέφεραν τα εξής στο χθεσινό δελτίο Τύπου:
“Η Διοίκηση της ΑΕ Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Λευτέρη Αλεξάκη κοινή συναινέσει.
Ο πολύπειρος τεχνικός διατέλεσε προπονητής της Ανδρικής Ομάδας της ΑΕ Μεταμόρφωσης από τον Ιούνιο του 2018 και σίγουρα βοήθησε με την δουλειά του και το ήθος του,ειδικά την περσινή σεζόν όταν και η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στον 2ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Μεταμόρφωσης τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία”.

Related posts

Ελεύθερος ο Μπάμπης Ανταλής από τους Λύκους Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΑΛΑΤΣΙ: “Συνεχίζουμε ανοδικά”

abola10

Τα “σπάσανε”

Κωνσταντίνος Περούλης