free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λεβέντης: “Ιδιαίτερο το ματς με το Χολαργό”

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΓΣ Αργυρούπολης για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Χολαργό, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο των Μελισσίων (έχει κλείσει για συντήρηση του χλοοτάπητα το Χολαργού Α’).
Το σημαντικό για τους “πορτοκαλί” είναι πως επιστρέφει και πάλι ο Δρακοντίδης (εξέτισε την ποινή τιμωρίας του μετά την κόκκινη που αντίκρισε στο ματς με τον ΑΟ Περιστερίου), ενώ πιο έτοιμοι αναμένεται να εμφανιστούν οι Σαμπάνης, Ζαννίκος και Βλάχας με συνέπεια να υπολογίζονται ακόμα και για να μπουν στο αρχικό σχήμα.
Αντίθετα φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος ο Ντάλταρης.
Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης Φωτιάδης από την Ιεράπετρα αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Είναι μόλις 18 χρονών και είναι τερματοφύλακας.
Όσον αφορά τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Λεβέντης, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στα εξής:
Για τον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης:
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να επικαλούμαστε καμία δικαιολογία. Δεν ήμασταν καλοί με πολλούς παίκτες μας να βρίσκονται σε κακή μέρα και ήταν λογικό να ηττηθούμε».
Για το ματς που έρχεται με το Χολαργό: «Ο Χολαργός είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα για να κρατηθούμε ψηλά. Ας ελπίσουμε ότι η αναμέτρηση με τον Άρη ήταν μία κακή παρένθεση».
Για το αν παίζει κάποιο ρόλο η αλλαγή έδρας: «Είναι το ίδιο νομίζω, δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Θα θέλαμε βέβαια ένα μεγάλο γήπεδο, όπως είναι το «Μαρκ Μαρσώ», όπως φυσικά το ίδιο θα ήθελαν και οι αντίπαλοι. Από την άλλη επειδή είναι μικρό το γήπεδο αν έρθει κόσμος θα υπάρχει παλμός μεγαλύτερος απ’ότι στη φυσική έδρα του Χολαργού».
Τέλος για την παρουσία των Λεβέντη και Κοκκινέλη στην αντίπαλη ομάδα:
«Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι γέννημα-θρέμμα ΓΣ Αργυρούπολης, αφού από πολύ μικρή ηλικία φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας και το γεγονός ότι θα βρεθούμε αντίπαλοι για πρώτη φορά δίνει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Θα είναι μία ασυνήθιστη στιγμή για όλους μας, αφού μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζονταν για το σύλλογό μας!
Βέβαια μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι όλα αυτά ξεχνιούνται και η κάθε πλευρά θα κοιτάξει την ομάδα της και πως θα κερδίσει αυτή”!

Related posts

Μακρής: Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας…

Abola Team

ΕΠΣΑ: Κλήρωση 5ης φάσης 52ου Κυπέλλου

Abola Newsroom

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς