free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

8×8 ο Βύρωνας

Ο Βύρωνας πήρε και το ντέρμπι με την Αλσούπολη με σκορ 3 – 2 και συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο για όγδοη αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους πρωτοπόρους, καθώς πήραν το προβάδισμα στο 8’με τέρμα του Χαλά. Πριν την λήξη του ημιχρόνου όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίδια με δράστη τον Σπυρόπουλος στο 36’. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Βύρωνα μπήκαν πιο δυνατά και στο 52’ έκαναν την ανατροπή στο σκορ με τον Ασπιώτη. Στο 70’ ο Παριανός έκανε και το 1 – 3 κλειδώνοντας επί της ουσίας για τους γηπεδούχους. Η Αλσούπολη προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω, όμως το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει το τελικό 2 – 3 με τον Πρίφτι.
Με τη νίκη αυτή ο Βύρωνας πλέον έχει 24 πόντους και είναι μόνος πρώτος και με διαφορά +10 από Χαλάνδρι, Άτταλο και Αλσούπολη, που είναι στην 2η θέση, με τους δύο πρώτους να έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
Αλσούπολη: Κωτσάκης, Βασιλάκος (72′ Παυλίδης), Τσάλας, Μοΐζος, Παπακοουνάδης, Σιάνος (83′ Χρονόπουλος), Πρίφτι, Μπούσουλας (32′ Τζωρτζάτος), Χαλάς, Παπαδόπουλος, Γιαννακάκος (62′ Ιακωβίδης)
Βύρωνας: Κουβέλης, Τάχου, Λιναρδάκος (46′ Καραμπάς), Παριανός (87′ Χαγιάς), Τρυφέρης, Μπότος (46′ Ασπιώτης), Θεοδώρου, Φαρμάκης (20′ Κυρματζόγλου), Πορτάλιος, Τσακαλιάς, Σπυρόπουλος

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 22/1

Abola Newsroom

Παρελθόν ο Γαληνός Νικολαϊδης από την Ελευθερούπολη

Abola Team 3

Κοθράς (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Είχαμε ψυχικά αποθέματα”(vid)

abola10