free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ακριτίδης: «Δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

Δηλώσεις για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ιπποκράτη παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής του Παγκρατίου Νίκος Ακριτίδης.
Την Κυριακή (10/11)  και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Ελληνικού διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, εκεί όπου το Παγκράτι υποδέχεται τον Ιπποκράτη. Η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς, με τον Ιπποκράτη να είναι στην 4η με 17 βαθμούς.
Χωρίς αμφιβολία οι Περιστεριώτες στοχεύουν στη διεκδίκηση της ανόδου, οπότε το ματς αυτό θα δείξει κατά ένα μεγάλο βαθμό σε τι επίπεδο βρίσκεται η νεανική ομάδα του Παγκρατίου και τι μπορεί να διεκδικήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του ο Νίκος Ακριτίδης ρωτήθηκε την άποψή του για την αναμέτρηση για την οποία υπογράμμισε τα εξής:
«Το ματς με τον Ιπποκράτη είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα κρίνει σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Είμαι αισιόδοξος ότι οι παίκτες μου έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα».
Όσο για το προηγούμενο ματς με το Βοτανικό ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην παρουσία των νεαρών Κοκκινασίδη και Ράμμου, τονίζοντας πως: «Στο τελευταίο παιχνίδι με το Βοτανικό κρατάμε μόνο τη νίκη, αφού η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
Πρώτα απ’όλα όμως κρατάμε τη συμμετοχή δύο νέων παιδιών όπως είναι οι Κοκκινασίδης και Ράμμος που μπήκαν για πρώτη φορά στην ομάδα».

Related posts

Μανωλάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Ατρόμητο Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 93′ … έκλεψε τη νίκη ο Άτταλος (2-1)

Abola Team

Άνετη νίκη ο Αθηναϊκός (3-1)

Abola Team