free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητη και πάλι η Πέρα Κλουμπ

Πέρα Κλουμπ δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο, καθώς έχει καταφέρει το απόλυτο των βαθμών στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα το πρωί κατάφερε να επικρατήσει και της Νίκης Αλίμου με το ευρύ 6 – 0 και συνέχισε το σερί της.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Μαρδουκούτας, με το 1 – 0 να είναι και το αποτέλεσμα που χώριζε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος όμως οι παίκτες του Στάθη Πανακούλια ήταν ασταμάτητοι. Ο Μανσούρ έκανε το 2 – 0 στο 52’, ενώ ο Ακάσογλου να γράφει το 3 – 0 στο 72’. Στο 75’ η Νίκη έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Βαρφής, γεγονός που βοήθησε να πάρει μεγάλη έκταση η νίκη των «κιτρινόμαυρων». Στο 77’ ο Μανσούρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4 – 0. Ο Αγκάλιου στο 82’ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ γράφοντας το 5 – 0, ενώ ο Ακάσογλου και εκείνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.
Μετά και την όγδοη νίκη της η Πέρα Κλουμπ έχει πλέον 24 πόντους και είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Νίκη Αλίμου έμεινε με 4 πόντους στην 13η θέση, μαζί με τον Φοίνικα Καλλιθέας και την Ένωση Βοτανικού.
Πέρα Κλουμπ: Πιτσίνης, Πολίτης (58′ Ακάσογλου), Αγκάλιου, Μαντέλος, Χϊνος (54′ Παυλόποουλος), Κιόσι, Σαλτογιάννης, Τρόξι (49′ Κωνσταντόπουλος), Μανσούρ, Ρίζος, Μουρδουκούτας
Νίκη Αλίμου: Γκιούλης, Στέριο, Βενέτης (75′ Γιαννούλης), Παπαχρήστου, Καπτζής, Δημόπουλος, Σεμανιάκου (55′ Ιωαννίδης), Ζαγκλάρας (88′ Σιντάρος), Υμεράι (72′ Γκιλλ), Βάρφη, Βασιλόπουλος

Related posts

Σκαλτσάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κορωνίδα-Τριφυλλιακός 0-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στην Α’ Αθηνών

Abola Team