free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διευρύνουν το αήττητο τα Σούρμενα

Με τα γκολ των Μασάδο, Κώτση και Χριστόπουλου οι μελανέρυθροι επικράτησαν με 3-0 της Κηπούπολης.
Τα Σούρμενα συνεχίζουν την πρωταγωνιστική πορεία τους στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Ρουφ μετράνε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.
Το πέμπτο τρίποντο ήρθε πριν από λίγες ώρες, όπου και οι Πόντιοι επικράτησαν στην έδρα τους της Κηπούπολης με 3-0 και συνδυασμό με την ισοπαλία των Τραχώνων ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, ενώ μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους δύο πόντους, αφού η Διάνα έμεινε στην ισοπαλία στην Ερυθραία.
Τα Σούρμενα ήταν καλύτερα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν δίκαια της μαχητικής Κηπούπολης που θα μπορούσε να είχε βρει ένα γκολ στο 91’, αλλά το πλασέ του Τζαμαλή σταμάτησε στο δοκάρι.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το Φαμπίνιο Μασάδο στο 32’ με τον Κώτση στο 69’ να κάνει το 2-0 και τον Χριστόπουλο στο 73’ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 μετά από όμορφο διαγώνιο σουτ.
Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκλαβενίτης.
Τέλος, «πάγωσε» το γήπεδο στο 48’ και στον τραυματισμό του Ασκοτίρη με συνέπεια να διακοπεί το ματς για περίπου τέσσερα λεπτά, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, ο οποίος και έγινε αλλαγή.
Ευτυχώς είναι όλα καλά με τον παίκτη, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο και όπως ενημερώνουν από την Κηπούπολη θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην αγωνιστική δράση, λογικά σε δύο εβδομάδες.
Από τα Σούρμενα εξέφρασαν κατευθείαν τις καλύτερες ευχές τους στον ποδοσφαιριστή, μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, αποδεικνύοντας τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που τους διακρίνει.
Διαιτητές: Στεργιώτης, Κουντουρέλης, Αθανασίου
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Χιώτης, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Κώτση (78’ Φωστέρης), Χέλμης (74’ Μακρυγιάννης), Αδαμόπουλος (78′ Κόγιας), Μασάδο, Παπαδάκης (66’ Δουγένης).
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Κορμπάκης, Σαμούρης (72’ Κουφογιάννης), Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Λιαγκόζης, Λάππας, Τζαμαλής, Μωραΐτης (79’ Φαρμάκης), Ζαχαριάς (65’ Ρέρρας), Λαγός, Ασκοτίρης (54’ λ. τρ. Σταμάτης).

Related posts

Εξέλιξη σοκ στην Αθηναϊδα: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης

Abola Team 3

Φιλικό 2-1 το Ρουφ με Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3

Αγγελακόπουλος (Δόξα Βύρωνος):”Να συνεχίσουμε δυνατά”(vid)

abola10