free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Ισοπαλία για Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και Κρυονέρι

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και το Κρυονέρι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1 – 1.
Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς δεν ήταν κάποιο γκολ, αλλά η κόκκινη που είδε ο Σούφλας στο 19’ με αποτέλεσμα να μείνουν οι «ερυθρόλευκοι» με δέκα παίκτες. Παρά όμως το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Παναγιωτόπουλου στο 25’, με το 1 – 0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 76’ ο Σιατραβάνης κατάφερε να ισοφαρίσει με μακρινό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1. Το ματς τελείωσε όπως ξεκίνησε, με το Κρυονέρι να βλέπει δύο παίκτες του να αποχωρούν, καθώς αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα και το τέλος του παιχνιδιού να τους βρίσκει με εννέα ποδοσφαιριστές. Την αρχή έκανε ο Τουμπανάκης στο 87’, με τον Γεωργούση να τον ακολουθεί στο 93’.
Με την ισοπαλία αυτή ο Ολυμπιακός έχει πλέον 14 πόντους και ισοβαθμεί με Θησέα Αγίας Μαρίνας και Άρη Βούλας στην 5η θέση, ενώ το Κρυονέρι έχει πλέον 9 βαθμούς και είναι στην 12η θέση.
Ολυμπιακός: Ιωσήπου, Χουστουλάκης, Γιαννόπουλος, Μανιδάκης, Χριστόπουλος, Φελέκης (84′ Καραχάλιος), Παναγιωτόπουλος (33′ Σαντριά), Σουφλάς, Ναούμ (81′ Μιχαηλίδης), Πιτσούνης, Παππάς (75′ Νικουλής)
Κρυονέρι: Μανουσάκης, Κουτρώνας (46′ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Τουμπανάκης, Παπαδόπουλος, Καρποντίνης (89′ Κανταρέλης), Τσελάι, Τσακλάνος (70′ Γεωργούσης), Δάφνας, Νάκας, Νησωτάκης (64′ Τσαλά)

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δημήτρης Πάπιος ΕΓΓΥΗΣΗ για το μέλλον του Αστέρα Βάρης!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Κλήσεις προεθνικών ομάδων

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας η Μάχη Μαραθώνα

Ρένος Γιαμπουράς