free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Πεντάσφαιρη» Δάφνη Αθηνών

Με τον πλέον πιο επιβλητικό τρόπο πήρε η Δάφνη Αθηνών το ντέρμπι με τον Τριφυλλιακό, καθώς επικράτησε με 5 – 2.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό ο Ανταλής, με τον Αποστόλου να γράφει το 2 – 0 στο 13’. Ο Τριφυλλιακός όμως έβγαλε γρήγορη απάντηση και στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το 2 – 1. Στο 25’ ο Αποστόλου είχε ένα ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 3 – 1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος η Δάφνη θέλησε να κλειδώσει τη νίκη και τα κατάφερε στο 60’, όταν ο Μέρα έκανε το 4 – 1. Στο 70’ ο Σουλοβάρι έκανε και το 5 – 1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν να κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα είναι να κάνει το 5 – 2 με τον Γεωργίου στο 72’.
Με τη νίκη αυτή η Δάφνη πήγε στους 15 πόντους και είναι αισίως στην 5η θέση, ενώ ο Τριφυλλιακός έμεινε στους 12 βαθμούς και στην 8η θέση.
Δάφνη: Βάγγερ, Σπυροπάλη, Καμάρας, Σουλοβάρι, Ανταλής, Μάγγας (46′ Βόνγκος), Αποστόλου, Σχιέχου (55′ Λουσάι), Πιτσιλίδης (46′ Βόνγκος), Γιαγκάρης, Μερά (60′ Δεσποτόπουλος)
Τριφυλλιακός: Μοδιάτης, Καλαντζής (60′ Γούμενος), Νταλές (70′ Ρέντζελος), Μπουλούκος, Δαρδαμάνης, Παυλόπουλος (65′ Τριπερίνας), Φωτούχος – Λιακόπουλος, Δεληγιάννης, Γεωργίου, Χάβος, Πανταζής

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Πένθος στον Αρίωνα

Abola Team

Ενίσχυση με τον Κώστα Λώλο για τον Ιπποκράτη

Kώστας Παλαιολόγος