free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εξάσφαιρος» ΠΑΟ Ρουφ!

ΠΑΟ Ρουφ και Παλαιό Φάληρο διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τους 3 βαθμούς και για διαφορετικούς λόγους. Το Ρουφ για να κρατήσει την θέση του πρωτοπόρου στη βαθμολογία αλλά και το Φάληρο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Στο ξεκίνημα του αγώνα, αν και επιθετικό το Ρουφ, δεν ευτύχισε να ανοίξει το σκορ.. κάτι που πέτυχε νωρίς το Παλ. Φάληρο με τον Καλλιοντζάκη να κερδίζει στον «αέρα» την αντίπαλη άμυνα και να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κουνάδη γράφοντας έτσι το 0-1 στο 6΄.
Η «Αούστρια», έβγαλε άμεσα αντίδραση και μετά από 1 λεπτό περίπου στο 7’ ο Ρουπι έκανε την ισοφάριση με κοντινό πλασέ. Με το ματς στα ίσια το Ρουφ συνέχισε να επιτίθεται  και στο 10΄με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά… πέτυχε το 2-1.
Στο 13’ σε φάση διαρκείας, ο Τεττει ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι το  οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο Επιτροπάκης για το 3-1.
Στο 17’ και στο χώρο του κέντρου, σε μια λάθος εκτίμηση της φάσης από τους παίκτες του Ρουφ, Τυρπος και Μπανιας συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι και αποχώρησαν από το γήπεδο ως τραυματίες.
Στο 21’, σε επίθεση του Παλ. Φαλήρου, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι και αυτή τη φορά ο Πασας θα κάνει το 3-2 στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο Γ του Κουνάδη που αν και πέφτοντας σωστά, δεν πρόλαβε να αποκρούσει μιας και το σουτ ήταν αρκετά δυνατό.
Ο Τέττει στην συνέχεια και σε πάσα του Ρουπι από αριστερά, βρισκόμενος τετ-α-τετ θα στείλει τη μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μεσσηνη.
Στο 44΄και πάλι με τον Τεττει να κλέβει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ξεκινώντας το «μπάσιμο» στη μικρή αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. Για άλλη μια φορά ο Επιτροπάκης εκτελεστής, έστειλε τη μπάλα στο αριστέρο Γ  του Μεσσήνη και έκανε το σκορ 4-2.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄το Παλ. Φάληρο κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ρουφ που το εκτέλεσε θαυμάσια ο Πασας στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουνάδη!
Ακολούθησαν δύο γκολ ακόμα για τον ΠΑΟ Ρουφ, στο 71΄με τον Ψαρρα να κάνει το 5-2 και τον Γαλάνη στο 87΄να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 6-2.
Να σημειωθεί ότι το Ρουφ έχασε και πέναλτι στο 73’, με τον Μεσσηνη να πέφτει στη σωστή γωνία και να μπλόκαρει τη μπάλα σε εκτέλεση του Ρουπι, όπου λίγο έλειψε να κάνει χατ-τρικ!
Στη βαθμολογία, η «Αούστρια» έχει 21 βαθμούς όσους και η Ηλιούπολη και το Παλ. Φάληρο παρέμεινε στους 5 βαθμούς.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουναδης, Βερναρδος, Τουμπουλιδης, Μπενα (68΄Παππας), Ανδρικος, Μπανιας (22΄Γαλανης), Ψαρρας, Τυρπος (24΄Τριανταφυλλου) , Τεττει, Ρουπι (79΄ Δανασης), Επιτροπακης.
ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Μεσσηνης, Χασιωτης, Ντζαβιδας, Μαχαιρας (35΄Γκιωνης), Σαμπανης (14΄Αργυριαδης, 64΄Μουρπιδης), Λεκαρακος, Γιαννακοπουλος, Φωτιαδης (75΄Σκορδος), Καλλιοντζακης, Πασας, Ναρλιαν.

Related posts

Κουσάνας: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σιλεβίστας Γιάννης | Coach ΠΑΟ Ρουφ

admin

Παπαρούνης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος