free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝ

Επική ανατροπή Ανθούπολης!

Τι και αν η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0; Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να αποσπάσει ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο πόντος αυτός γίνεται ακόμα πιο σημαντικός, αν αναλογιστούμε ότι έσπασε το απόλυτο των βαθμών που διατηρούσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου από την αρχή του πρωταθλήματος, μετρώντας εφτά νίκες σε ισάριθμα ματς.
Δύο γκολ για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σημείωσε ο Ποζίδης (4’, 38’) και ένα ο Κωνσταντινίδης (10’), ενώ για την Ανθούπολη σκόραραν οι Στρείδης (48΄), Ρεζτσόβ (51’) και Τουφεξίδης (89’).
Διαιτητές: Κατοίκος, Κουντουρέλης, Σταύρογλου
ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Λαχανάς, Ιωαννίδης, Πάλλας, Καραβίδας (62΄Νεφρός), Κόθρας, Μουχαμέντι (67’ Πυλαρινός), Μπεκατώρος (67’ Καββαδίας), Λυκουρόπουλος, Μιρβελασβίλι, Ποζίδης, Κωνσταντινίδης.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Δούκας, Καλέμης (83’ Καρακίτσος), Τουμπουλίδης (90’ Κακιώρης), Μπιμπίζας, Λέκκας (65’ Σωτηρόπουλος), Ρεζτσόβ, Μαντέλης (22’ Μιχαλακέλης), Τουφεξίδης, Αντωνόπουλος, Στρείδης.

Related posts

Στο 1-1 έμεινε η Ελευθερούπολη με τον Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team 3

Φοίνικας Περιστερίου-Λυκόβρυση 3-0-Δύο γκολ ο Ντιαγέ ενώ στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής των νικητών Καλαμοτουσάκης

Abola Team 3

Γκόνος (Άρης Χολαργού): “Σημαντικός βαθμός” (vid)

abola10