free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Φωνάζει η Λαμπερή για την διαιτησία

Η διοίκηση της Λαμπερής φωνάζει για την διαιτησία του κυρίου Φίτσα, για το ματς κόντρα στον Εθνικό Πανοράματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αξιότιμοι κύριοι, από την αρχή του πρωταθλήματος βιώνουμε συμπεριφορές από τους διαιτητές που θέλαμε να πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Δυστυχώς όμως μετά λύπης μας βλέπουμε ότι αυτά τα διαιτητικά λάθη μόνο ανθρώπινα δεν είναι, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μην παίρνει στο γήπεδο αυτό που της αξίζει. Μετά την καταδικαστική διαιτησία του κου Φώτη Ντάουλα την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Ηρακλή Ελευσίνας που άφησε την ομάδα μας από το 28ό λεπτό με 10 ποδοσφαιριστές αποβάλλοντας για διαμαρτυρία στην ίδια φάση με δύο κίτρινες κάρτες τον αρχηγό της ομάδας μας, σήμερα είδαμε να μην συμβαίνει αυτό με την διαιτησία του κου Φίτσα. Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμαστε για το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, που ο κος Φίτσας γύρισε την φάση πίσω δίνοντας φάουλ έξω από την περιοχή και για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πανοράματος στην τελευταία φάση του ημιχρόνου σε επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον τερματοφύλακα μας πού ήταν((2η κίτρινη)- κόκκινη. Επίσης, για αποβολή του Νο 3 στο δεύτερο ημίχρονο για αντιαθλητικό παίξιμο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο εν λόγω διαιτητής σε απλή ερώτηση του εκπροσώπου μας Δημήτρη Αναγνώστου γιατί έβγαλε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Τσατίδη, ο κος Φίτσας τον απεκάλεσε καραγκιόζη. Παράλληλα, ο κος Φίτσας κιτρίνιζε τους ψιθύρους των δικών μας ποδοσφαιριστών και δεν άκουγε τίποτα στα προσβλητικά λόγια και στις βρισιές από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας προς τον ίδιο αλλά και προς τους βοηθούς.
Κύριοι άμα θέλετε να μας ρίξετε κατηγορία πείτε το μας από την αρχή να το ξέρουμε, μπορούμε να πέσουμε και μόνοι μας. Ζητάμε την εξαίρεση του κυρίου Φίτσα από τα παιχνίδια της Λαμπερής. Αρκετά παράπονα έχουμε και από τον παρατηρητή αγώνα κύριο Ζώη Βασίλη, ο οποίος μας έλεγε ότι απαγορεύεται ο παρατηρητής να δίνει μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Και συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα μας μίλαγε χωρίς λόγο.
Δεν θέλουμε χάρες. Θέλουμε ισονομία και ΣΕΒΑΣΜΟ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων της, στην ομάδα του Εθνικού Πανοράματος, με τον οποίο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Related posts

Αστέρας Μαγούλας: Παραιτήθηκε από την προεδρία η Κατερίνα Νικολάου

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΔΑ (Κυριακή 29/9)

Abola Team

Πήρε Παναγιώτου ο Ίκαρος Νεοκτίστων, οι ποινές παικτών, προπονητών & παραγόντων στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3