free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΑΝΑ

Η Πειθαρχική Επιττροπή της ΕΠΣΑΝΑ ανακοίνωσε το ποινολόγιο, για τους παίκτες και του παράγοντες, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Αναλυτικά το ποινολόγιο:
Ποινές ποδοσφαιριστών Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
2 Αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο: Σούφλα Α. (Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου), Χαραλάμπους Χ. (Καλύβια)
1 Αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο: Τουμπανάκης Χ., Γεωργούσης Π. (Κρυονέρι), Αμανατίδης Στ. (Άνοιξη), Παρασχάκης Κ. (Γλυκά Νερά), Δούρος Ι. (Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών)
Ποινές από απολογίες Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΑΘΛΩΝ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ. ΑΡΘΡ. 15 ΠΑΡ. 4 ΚΑΙ 6Α ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡ. 14 ΠΑΡ.1,2,3,4.
ΖΟΥΝΗΣ Ι., ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10€. ΑΡΘΡ. 11 ΠΑΡ. 2,5 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡ. 8 ΠΑΡ. 3 Π.Κ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΑΘΛΩΝ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ. ΑΡΘΡ. 15 ΠΑΡ. 4 ΚΑΙ 6Α ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡ. 14 ΠΑΡ.1,2,3,4.
Ποινές ποδοσφαιριστών Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
1 Αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο: Δημητριάδης Δ. (Νικητές Ανθούσας), Τουλαχίδης Α. – Γ. (Σταμάτα), Ματζιώτης Γ. (Νικολακάκης), Νικολάου Π. (Αμφιάραος Καλάμου)
Κλήση σε απολογία Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Καλούμε σε απολογία την 19/11/2019 ημέρα Τρίτη, ώρα 18:00 τους κάτωθι:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Π.Κ. 1-3-14-15
Ποινές από απολογίες Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠ., ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10€. ΑΡΘΡ. 11 ΠΑΡ. 2,5 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡ. 8 ΠΑΡ. 3 Π.Κ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
ΚΟΣΙΝΙΩΤΗΣ Α. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΟΞΑΣ:ΑΠΑΛΛΑΓΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΠ ΦΩΚΑΙΑ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ. ΑΡΘΡ. 15 ΠΑΡ. 4 ΚΑΙ 6Α ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡ. 14 ΠΑΡ.1,2,3,4.
Ποινές ποδοσφαιριστών Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
4 Αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο: Κεραμίδας Ι. (Πανσταυραϊκός)
1 Αγωνιστική και 10 ευρώ πρόοστιμο: Τζόκα Κ. (Δόξα Αγίας Άννας), Λαμπρόποουλος Ε., Βοκίδης Ρ. (Αετός Πικερμίου)
Ποινές από απολογίες Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΙΚΟΣ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ
ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΕΥ., ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΙΚΟΥ: ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Φ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.
Διάφορες προτάσεις-εισηγήσεις Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΣΤΙΣ 10-11-2019 ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΛΘΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ.
ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Α. ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 3-0 ΥΠΕΡ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΣΙΚΑΜΙΝΟΥ) ΚΑΙ Β. ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 400€. 17 ΠΑΡ.1,2 ΚΑΠ

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (30-31/3)

Nάσος Φακίδης

Οι ποινές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/6) στην ΕΠΣΑΝΑ για τους τελικούς Παμπαίδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Abola Team 3