free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό στην Πετρούπολη ο Φοίνικας Περιστερίου

Ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε με 3 – 1 του Αίμου Πετρούπολης και συνεχίζει την προσπάθεια του για να παραμείνει κοντά στις θέσης της ανόδου.
Οι Περιστεριώτες έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις του, καθώς άνοιξε το σκορ ο Λάσκαρης μόλις στο 5’. Στο 52’ ο Διονάτος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας το 2 – 0. Στο 63’ ο Αίμος θα βρει τον τρόπο από το σημείο του πέναλτι να μειώσει σε 2 – 1. Παρ’ όλα αυτά ο Φοίνικας διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 όταν ο Ραυτόπουλος στο 79’ βρήκε εκ νέου τον δρόμο για τα δίχτυα.
Με τη νίκη αυτή ο Φοίνικας έχει πλέον 16 πόντους και είναι στην 5η θέση, ενώ ο Αίμος έμεινε στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό.
ΑΙΜΟΣ: Ζέζας, Βγένης, Ντάλντι (82′ Μπούτσης), Ρούπας, Σαπρίκης, Δημητρίου, Παυλάκος (80′ Χουτζιούμης), Γιαννάκος (13′ Δολιανίτης), Καρδάσης, Καλόγηρος, Κολοκούρας (57′ Νεστουράι
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Ξήρος, Πέππας (46′ Μακρής), Αχλάδης, Καμαρέτσος (60′ Ραυτόπουλος), Μακρής, Λάσκαρης, Διονάτος, Μπίτζας (82′ Καπλάνης), Παπαυγέρης (82′ Παπανικόλαου), Ζαρκαδάς, Κούτρης

Related posts

Καρπούζας: «Μας έλειπε το γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Σε πρωινό γεύμα παρευρέθηκαν οι παίκτες της Α.Ε Ελευθερούπολης μετά την Κυριακάτικη πρωινή προπόνηση

Ρένος Γιαμπουράς

Συνεχίζουν Ντάρλας και Γαγάκας στον Νεοπεντελικό

Abola Team 3