free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Λεσάι η Άνω Μερά, 2-1 το Μοσχάτο

Με νίκη της Άνω Μεράς στη Μύκονο με 2-1 επί της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι Μυκονιάτες – που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι – κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο και με ένα δεύτερο γκολ στα μέσα της επανάληψης πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.  Οι φιλοξενούμενοι όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν πίεσαν για να μειώσουν το σκορ κάτι που κατάφεραν ένα μόλις λεπτό πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο δίνοντας μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα που τελικά ούτε λίγο ούτε πολύ διήρκεσαν δέκα ολόκληρα λεπτά λόγω και των τραυματισμών που είχαμε κατά τη διάρκειά τους.

Στο τέλος η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη και με το τρίποντο που πήρε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λεσάι ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Το 1-0 έγινε στο 41′ όταν πρόλαβε τους αμυντικούς και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γιώρα και το 2-0 στο 67′ με μία πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια στην οποία εξέθεσε όλη την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Η μείωση του σκορ ήρθε από κεφαλιά του Νιζάμη  στο 89ο λεπτό σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ψυχογιός.

Πλέον η Άνω Μερά με  τη νίκη έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ το Μοσχάτο, έχασε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή παραμένοντας στους 17.

Άνω Μερά (Κωτσοβός): Παλιούρας, Σαββίδης, Ξενάκης (90′ Χατζάκος), Κωφοκώτσιος, Ντατίδης, Σαλταμάρας, Λένκα, Αχείμαστος (70′ Ζιγκερίδης), Παλαιοπάνος ( 81′ Καλαμάρης), Λεσάι (90′ Καραΐνδρος), Σούλτσε

Μοσχάτο (Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου (75′ Πουλάκης), Μανιδάκης, Ντούμπερτ, Μπέρτζος, Κορνελάτος (55′ Βινίσιους), Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης, Ζελέκου (63’Νιζάμης, 89′ Κωτσοβός).

 

Related posts

Μένει Σαντορίνη ο Ντινιωτάκης!

abola10

Στάση Άγιοι Ανάργυροι!

Abola Team

Διπλή προσθήκη για τον Α.Ο.Α.Ν

Abola Newsroom