free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

TΡΑΧΩΝΕΣ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Ντέρμπι διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Πραγματικά τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο! Τράχωνες και ΠΑΟ Ρουφ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, μέσα σε κόσμιο κλίμα τόσο αγωνιστικά, όσο και στις κερκίδες, με τους φίλους των δύο ομάδων να δίνουν το παρών, με εκείνους των φιλοξενούμενων να κρατούν τον ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στο ματς οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή της αναμέτρησης πως ήθελαν να κερδίσουν! Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Ρούπι, όμως οι γηπεδούχοι με τέρματα των Ακριτίδη στο 23’ και Βουρλούμη στο 34’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι «κόκκινοι» μπήκαν πιο ανταγωνιστικά, ώστε να καταφέρουν να σημειώσουν το γκολ που θα τους δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που το κατάφεραν στο 82’, όταν ο Ψαρράς έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα.
Η ισοπαλία αυτή κάνει τον ΠΑΟ Ρουφ να είναι τελικά ο κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό πόντο κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα οι αντίπαλοι για την άνοδο, Ηλιούπολη, Διάνα και Σούρμενα πέταξαν σημαντικούς βαθμούς. Τέλος πρέπει να σημειωθεί Τράχωνες παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και απέδειξαν πως είναι όντως μία από τις σκληρές ομάδες της Κατηγορίας.
Διαιτήτες ήταν οι Μαχαίρας Ε., με βοηθούς τους Ζήρδα και Φωτόπουλο.
Με την ισοπαλία αυτή ο ΠΑΟ Ρουφ εξακολουθεί να ισοβαθμεί με τον ΓΣ Ηλιούπολης με 22 βαθμούς στην κορυφή, ενώ οι Τράχωνες πήγαν στους 17 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (85’ Δημάκης), Λεόπουλος, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Παπαντζίμας, Προμπονάς, Γιαννόποουλος (46’ Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης (91’ Κορκολής)
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα, Ανδρικός, Ψαρράς, Επιτροπάκης (81’ Γαλάνης), Τύρπος, Δανάσης (55’ Ζευκιλίδης), Ρούπι, Τεττέη

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (25 και 26/11) σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Α’ ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς