free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΕ Χαλανδρίου: Φωνάζει για την διαιτησία του ματς με τον Βύρωνα

Η ΑΕ Χαλανδρίου φωνάζει για την διαιτησία του κυρίου Αλάμπεη για τον αγώνα με τον Βύρωνα.
Η διοίκηση της ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μάλιστα τονίζει και τις φάσεις οι οποίες έχει παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επίσημη ανακοίνωση της ΑΕ Χαλανδρίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα την Κυριακή 17/11/2019 στον αγώνα με την αντίστοιχη του Βύρωνα έτυχε και πάλι μιας, όχι απλά κακής, αλλά δυστυχώς προκλητικής και εμπαθούς διαιτησίας. Και ο αγώνας δεν ήταν τυχαίος, αλλά ήταν μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του ομίλου μας.
Είναι προφανές ότι ακόμα και στην Β ΈΠΣΑ ενοχλούμε κάποιους, οι οποίοι δεν έχουν το ανάστημα και το σθένος να μας αντιμετωπίσουν μέσα στο γήπεδο, όπου έχουμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ, επανδρωμένης με αμούστακα παιδιά προερχόμενα από τις Ακαδημίες μας, αλλά και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που κοσμούν την κατηγορία με το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδό τους.
Τέτοιοι είμαστε στην ΑΕ Χαλανδρίου, από την κεφαλή της Διοίκησης, ως τον φροντιστή της ομάδας. Οικογενειάρχες και αγνοί οπαδοί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παίρνουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μακριά από τα πάθη και τις ασθένειες του αντίστοιχου επαγγελματικού. Δεν έχουμε ούτε ασφάλεια, ούτε συνοδούς, οι δε οπαδοί μας είναι λυκειόπαιδα από τα σχολεία του Χαλανδρίου που αποφάσισαν να υποστηρίξουν την ομάδα της γειτονιάς τους. Και αυτή την ποιότητά μας είναι προφανές ότι πολλοί την εκλαμβάνουν ως αδυναμία και ποδοπατούν την ομάδα με διαιτητικές αποφάσεις που δεν μπορούμε πια να αφήσουμε έτσι.
Προφανώς δεν απειλούμε κανένα, ωστόσο θα ψάξουμε να μάθουμε γιατί δύο χρόνια τώρα το Χαλάνδρι είναι στόχος και ποιανών. Η διαιτησία της 17ης Νοέμβρη στο γήπεδο του Βύρωνα δεν είναι τυχαία. Τα λάθη που έγιναν, όλα εις βάρος μας, δεν είναι από αυτά που συγκαταλέγονται, έστω και με πολύ καλή θέληση, στα «ανθρώπινα σφάλματα». Είναι στοχευμένες αποφάσεις που, ωστόσο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ξεκινούν «από ψηλά»…
Απευθυνόμαστε όμως «στα ψηλά» της ΕΠΣΑ και επίσημα ζητάμε την παρέμβαση τους, προκειμένου αφενός μεν για να δούμε «αν η γυναίκα του Καίσαρα είναι τίμια», αφετέρου για να προστατεύσουμε μαζί με την διοίκηση της ΕΠΣΑ το προϊόν.
Και εδώ ρωτάμε την Διοίκηση της ΕΠΣΑ: – Αξιότιμοι κύριοι θέλετε να έχετε προϊόν; – – Θέλετε να υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που θα παίζουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από αγάπη και πάθος, αμισθί και όχι για το χρήμα;». Εμείς σε λίγο θα τους ψάχνουμε, γιατί δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά τα παιδιά, όταν μας ρωτάνε βουρκωμένα, μετά από 90 λεπτά αγώνα «γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι;».
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και λοιπή Διοίκηση της ΕΠΣΑ, σας καλούμε να πάρετε θέση για όσα έγιναν την Κυριακή, για να είναι τελευταία αυτή η Κυριακή που κάποιοι διαιτητές θα μας ειρωνεύονται στα αποδυτήρια. Εμείς, κατά τ’αλλα, θα συνεχίζουμε να παίζουμε το ωραιότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας με οπαδούς παιδιά και οικογένειες. Κόντρα σε όσους έφτασαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παίζεται σε άδειες κερκίδες. Αλλά θα συνεχίσουμε πιο ενωμένοι από ποτέ, εμποδίζοντας όσους «φτιάχνονται» με τον να «ασελγούν» σε βάρος μιας από τις πιο ηθικές ομάδες της Αθήνας. Ο αγώνας στον Βύρωνα θα αποτελέσει το εφαλτήριο της κάθαρσης για μας. Και πλέον οι αυτουργοί , φυσικοί και ηθικοί, θα έχουν ονοματεπώνυμο.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε.Χ.»

 

Related posts

ΕΠΣ Αθηνών: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για παρατηρητές και συγκέντρωση

Ρένος Γιαμπουράς

Αλσούπολη-ΑΟΝ Αργυρούπολης 0-1

Abola Team 3

Συνέχισε τον …. καλπασμό ο Άρης Πετρούπολης (1-3)

Abola Team