free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΟΨ: Κάλεσμα για τον αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο

Την άσχημη εικόνα στο ματς με την Αγία Ελεούσα θέλει να ξεχάσει ο ΠΟΨ, προσπαθώντας παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Δημήτριο.
Ένα παιχνίδι το οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, μετά το κακό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει, την στιγμή μάλιστα που και οι δύο είχαν πιο ψηλές βλέψεις. Πάντως η «Μπάρτσα» προέρχεται από νίκη, κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων με 3 – 1, γεγονός που έχει δώσει ώθηση στους παίκτες του Πέτρου Φυλακούρη.
Γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος θέλει και εκείνος να βελτιώσει την βαθμολογική του κατάσταση, όπως επίσης και πως προέρχεται από νίκη, οι διοικούντες του ΠΟΨ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ώστε να σταθούν στο πλευρό των παικτών, σε μία ακόμα πολύ δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00, στο γήπεδο «Κάτω Χαλανδρίου». Ήδη έχει κυκλοφορήσει και η σχετική ενημερωτική εικόνα στα social media, η οποία προτρέπει τους φιλάθλους να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων».

Related posts

Αιγάλεω που… δαγκώνει

Βασίλης Θεόκλητος

Έβαλε… φρένο ο Αθηναϊκός στην Αγία Παρασκευή

Παντελίδης Mάνος

Ο πίνακας των πρώτων σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΑ και στο Κύπελλο

Abola Team 3