free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝON CAMERAΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μοιρασιά βαθμών, όχι εντυπώσεων (φώτο)

Είθισται  όταν ένας αγώνας λήγει ισόπαλος πολλές φορές να αναφέρουμε πως «μοιράστηκαν βαθμοί και εντυπώσεις».
Και πράγματι αν το ντέρμπι ανάμεσα στα Σούρμενα και την Ηλιούπολη τελείωνε στο 45’, κάπως έτσι θα ήταν. Ένα δυνατό παιχνίδι με το πάθος των 22 ποδοσφαιριστών να ξεχειλίζει στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι δύο ομάδες εξουδετέρωσαν η μία την άλλη τακτικά και έτσι το 0-0 φαινόταν απολύτως λογικό.
Μόνη εξαίρεση η εκπληκτική επέμβαση του Σκυριώτη στο 42’ σε σέντρα σουτ που επιχειρήθηκε από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, αφού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αναζήτησαν με μεγαλύτερο πάθος τη νίκη. Κυκλοφόρησαν μπάλα, πάτησαν περιοχή και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να βρουν ένα γκολ και τελικά να πάρουν τη νίκη. Κορυφαία όλων αυτή του 81ου λεπτού με το Χέλμη να σουτάρει από κοντά και τον Τικταπανίδη να αποκρούει και στη συνέχεια της φάσης ο Θυμιανός πρόλαβε οριακά τον Αδαμόπουλο και έδιωξε την μπάλα προτού ο τελευταίος τη στείλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Η Ηλιούπολη σχεδόν σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην εστία του Σκυριώτη. Παρ’όλα αυτά πήρε ένα  βαθμό, που πάντα όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας και κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται κοντά στην κορυφή είναι σημαντικός.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κέρδισαν τις εντυπώσεις και έχασαν… στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να πετύχουν μία μεγάλη νίκη.
Φανταστική η ατμόσφαιρα 700 και πλέον οπαδών και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο (περίπου 200 οι φιλοξενούμενοι).

Στο 71′ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής των Γάγγου και Κώτση με δεύτερη κίτρινη και οι δύο.
Σε αυτή τη φάση ο Ευθυμίου άργησε να δείξει τη δεύτερη κίτρινη στο Γάγγο που κάνει δυνατό φάουλ στο κέντρο και πάνω στο Μασάδο. Για την ακρίβεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να δώσει κίτρινη. Γι’αυτό και ο Κώτση των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε έντονα με συνέπεια να δει την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν και η δεύτερη. Μετά από λίγο τελικά έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Γάγγο.
Διαιτητές: Ευθυμίου, Απτόσογλου, Σαμοΐλης
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Χιώτης (80’ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας (90’ Μακρυγιάννης), Φωστέρης (75’ Παπαδάκης), Χέλμης, Κώτση, Μασάδο, Αδαμόπουλος (87’ Κόγιας).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής (63’ Σταύρου), Μπουτίβας, Ρέτζο (46’ Κωτσερίδης), Αγοραστός, Θυμιανός, Γάγγος, Σάντος, Γκούγκας, Αγγόλι (77’ Γεωργιάδης), Φέρτης (71’ Σαλαπάτας).

Related posts

Παλαιό Φάληρο-Νέα Ιωνία 3-0

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΨ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ 17-12-16

Ρένος Γιαμπουράς

Εντυπωσιακή η Χρυσούπολη, συνέτριψε τον Άτταλο (6-0)

Abola Team