free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Φρένο» του Φοίνικα στον Βύρωνα

Ο Φοίνικας Περιστερίου έβαλε «φρένο» στην μέχρι τώρα… ξέφρενη πορεία του Βύρωνα, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν το ντέρμπι, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Το σκορ άνοιξε ο Φοίνικας ο Ζαρκαδούλας, ο οποοίος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ στο 8′, από πλάγια θέση έκανε το 1 – 0. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Παριανός αστόχισε από το σημείο του πέναλτι να ισοφαρίσει. Οι δύο ομάδες είχαν και άλλες σπουδαίες φάσεις στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με το 1 – 0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι τον… δρόμο για τα δίχτυα, με δράστη τον Παπαυγέρη στο 52ο λεπτό. Από κείνο το λεπτό και μετά η πίεση του Βύρωνα ήταν ακόμα πιο εμφανής, χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια σημαντική φάση. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, όταν ο Δημητρούκας έγινε αποδέκτης βαθειάς μπαλιάς, έδωσε πάσα στον Σπυρόπουλος, ο οποίος από κοντινή απόσταση με το τέρμα πλάσαρε και έγραψε το τελικό 2 – 1. Να σημειώσουμε πως όλοι οι φίλοι των γηπεδούχων, όπως επίσης και ο πάγκος διαμαρτηρήθηκε για οφ σάιντ, στο γκολ του Βύρωνα.
Πάντως, παρά την ήττα του ο Βύρωνας έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους, ενώ ο Φοίνικας πήγε στους 19 βαθμούς και είναι πλέον στην 4η θέση.
Φοίνικας: Ξηρός, Βολτές, Αχλάδης (46′ Μπίτζας), Καμαρέτσος, Μακρής, Λάσκαρης, Διονάτος, Ζαρκαδάς (90′ Καπλάνης), Παπαυγέρης (84′ Ραυτόπουλος – Δημητρίουο), Κούτρης, Καβαπάρης
Βύρωνας: Μενούνος, Σάχου, Καραμπάς, Παριανός (76′ Νικήτας), Κυρμαζόγλου, Μπότοος, Θεοδώρου, Τρυφέρης (65′ Δημητρούκας), Πορτάλιος (65′ Σταύρου), Τζαβαλιάς, Σπυρόπουλος

Related posts

Νίκη για το Μαρούσι (2-0)

Abola Team

Με ανατροπή η ΑΕ Ηρακλείου (2-1)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Την Δευτέρα (16/10) η κλήρωση του Κυπέλλου

Abola Team